2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من به این نتیجه رسیدم با چادر کلا نباید کار کرد 

اگه قرار باشه چادر سر کنم باید زندگیم اینقدر تامین باشه که نیاز به کار کردن من نباشه بیرون از منزل 

حتی با روسری هم سختمه چادر که جای خود داره 

همه جور هس آشپز مرد نباشه بالاخره گارسون و مدیر رستوران سرکشی میکنن اونجا با چادر فک نکنم 

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

😐😐😐😐معلومه که نمیشه غیر بهداشتیه کار تو اشپزخونه با لباس بیرون حالا میخواد مانتو باشه یا چادر

باید لباس مخصوص اشپزخونه داشته باشن هم اقا هم خانم

تیکر رسیدن به هدفمه،باردار نیستمکاربر جدید نیستم دقیقا پارسال‌۱۵ اسفند عضو شدم که هنوز نمیدونم اون کاربری م چیشد،حرفی ام نزدم که تعلیق شم💜 دوستان  عزیز ما باهم دشمن نیستم پدر کشتگی هم نداریم،همگی هم در زندگی روزمرئه به قدر کافی تنش و اعصاب خوری داریم،،پس اینجا دیگه اعصاب همو بهم نریزیم، نظرات وعقاید همگی محترمه،لطفا در صورتی که عقیده ی مخالفی دارید ریپلای نکنید
با چادر ناموسا؟؟؟میمیرن از گرما

آخه نامزدم نمیراره هیجا کار کنم اگه تونستی تاپیکامو بخون گفتم شاید تو رستوران بتونم کار کنم امنیت داره آخه خواهر خودش اشپزه

از همه دلم گرفته:)

آخه نامزدم نمیراره هیجا کار کنم اگه تونستی تاپیکامو بخون گفتم شاید تو رستوران بتونم کار کنم امنیت دا ...

بخدا با چادر از گرما ابپز میشی و بهداشتیم نیست اصلا فک نکنم هیجا بزارن باید فرمای مخصوص اون جارو بپوشی من تو کیک پزی کار میکردم حتی کلاهم مخصوص اونجا بود 

😐😐😐😐معلومه که نمیشه غیر بهداشتیه کار تو اشپزخونه با لباس بیرون حالا میخواد مانتو باشه یا چادر ب ...

ککاشکی بتونم منم کار کنم دستم تو جیب خودم باشه اما نانزدم نمیزاره

بخدا با چادر از گرما ابپز میشی و بهداشتیم نیست اصلا فک نکنم هیجا بزارن باید فرمای مخصوص اون جارو بپو ...

اره عزیزم ولی این فک نکنم بزاره بنظر شما مردی ک حساس باشه بیش از حد ک نزاره بیرون بری با دوستات فقط فقط برای کارهای مهم بزاره بری بیرون اهنگ پیشواز نزاره بزاری میزاره زنش تو رستوران اشپز بشه؟

اره عزیزم ولی این فک نکنم بزاره بنظر شما مردی ک حساس باشه بیش از حد ک نزاره بیرون بری با دوستات فقط ...

قضاوت نمیکنم خداوکیلی ولی با این چیزایی که گفتی چرا نامزدش شدی دوسش داشتی؟