golden_roz مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 431 عنوان ویروس کودکان 183 بازدید | 22 پست علایمش چیه پسرم هرچی میخوره بالا میاره تا فردا ببرم دکتر کسی گرفته بچش همون ک الان زیاد شدهعلایمش چی بوده دکتر خوب هم سمت جنوب تهران میشناسید بگید 1402/02/11 | 02:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانه_هدیه عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 5531 وای خیلی بده۲روز استفراغ داره۴روزم اسهالچ دکتر ببری چ نبری دورش ۵_۶روزه هس و باید دورش بگذره ༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
58628997 عضویت: 1400/02/23 تعداد پست: 1190 برا استفراغ ببرید درمونگاه امپول ضد تهوع بزنن گناه داره بچه ..پسرای من سه روز طول کشید و همه خونه اب کشیدم 😭😭 😊❤️😊
roshanak88 عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 1607 خواهر زاده من سر ۸روز خوب شد۳روز آخرم پاشنه پاهاش نمیتونست زمین بذاره و بدجور روح و روانمون داغون شده بودخیلی مواظب باشید دکتر گفت دوره ۵ روزه داره این مریضیواقعا داغون شدیمممم ♥️ALLAH♥️
golden_roz مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 431 وای خیلی بده ۲روز استفراغ داره ۴روزم اسهال چ دکتر ببری چ نبری دورش ۵_۶روزه هس و باید دورش بگذر ... اخه هر چیمیخوره بالا میاره ضعف نمیکنه؟
golden_roz مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 431 برا استفراغ ببرید درمونگاه امپول ضد تهوع بزنن گناه داره بچه .. پسرای من سه روز طول کشید و همه خونه ... از همین ویروس بود؟
golden_roz مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 431 خواهر زاده من سر ۸روز خوب شد ۳روز آخرم پاشنه پاهاش نمیتونست زمین بذاره و بدجور روح و روانمون داغون ... بچم هر چی میخوره بالا میاره نمیدونم واقعا چکار کنم تا فردامعدش خالیه
مامانه_هدیه عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 5531 اخه هر چیمیخوره بالا میاره ضعف نمیکنه؟ هرچی بخوره بالا میاره _جز آبخیلی ضعیف میکنه_طوری ک شکمش غیب میشه دنده هاش میزنه بیرون😐 ༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
golden_roz مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 431 هرچی بخوره بالا میاره _جز آب خیلی ضعیف میکنه_طوری ک شکمش غیب میشه دنده هاش میزنه بیرون😐 حتی آب هم بالا آورد چکارکردید؟بستری میکنن؟
مامانه_هدیه عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 5531 از همین ویروس بود؟ اره ببری دکتر ،امپول میزنه سریع استفراغش خوب میشه و بلافاصله اسهال میشه ༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
golden_roz مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 431 اره ببری دکتر ،امپول میزنه سریع استفراغش خوب میشه و بلافاصله اسهال میشه ممنون عزیزم برای کوچولوی شما هماولش با استقرار شروع شد؟بعد چه علایمی داره کلا
مامانه_هدیه عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 5531 حتی آب هم بالا آورد چکارکردید؟ بستری میکنن؟ ن باوو ،امپول و شربت داد_امپول بزنه دیگ بالا نمیاره _اسهالش شروع میشه _شربتاشو ب موقع بدی خوب میشه دیگ_اشتها هم ندارن اصلا ༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
roshanak88 عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 1607 بچم هر چی میخوره بالا میاره نمیدونم واقعا چکار کنم تا فردا معدش خالیه لطفا تا صبح صبر نکنیدالان ببرید کلینیک ما ۲شب پشت سر هم کلینیک بودیم ♥️ALLAH♥️
golden_roz مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 431 لطفا تا صبح صبر نکنید الان ببرید کلینیک ما ۲شب پشت سر هم کلینیک بودیم اخه الان متخصص اطفال نیست شماکجا هستید تهرانید؟
مامانه_هدیه عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 5531 ممنون عزیزم برای کوچولوی شما هماولش با استقرار شروع شد؟ بعد چه علایمی داره کلا اره گلم ،تب هم داره _کلا بی قراره_بیشتر همون اسهال استفراغ هس ༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀