بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دو هفته نشون نمیده.من از ۱۸ اسفند دارم میزنم تازه دو سه روزه متوجه شدم یکم بلند شده.میگن سه دوره باید بزنی حداقل.مال من که هنوز تمام نشده یک دورش
بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
همون با برس ریملش بکش سر مژه هات خاله منم استفاده کردخیلی بلندومشکی شد مژه هاش ولی بنظرمن استفاده نکن من تعجب کرده بودم که یچیز شیمیایی چطوری تونسته انقدرتقویت کنه از هردکتری بگی پرسیدم تا ی چشم پزشک گفت پدرچشمو درمیاره حتی ب مرور رنگ قرنیه رو تغییر میده
ببخشید اشتباه گفتم منظورم عنبیه بود حالا شماچراینطوری جبهههه میگیری ؟؟؟؟؟ تایپیک زدی برای تب ...
جبهه نگرفتم کاملا نرمال جوابتونو دادم
هرچی میشنوید رو نشر ندید تو رو خدا
هم ممکنه کسی ندونسته حس بد بگیره و هم حق الناسه. در حق اون شرکت حالا هرقدر میخواد بزرگ هم باشه ظلم کردید. بیخیال همچین چیزی نمیشه مامان من چشماش سبزه سه دوره هم استفاده کرده نزدیک ۶ ماه.
بابا عشق بی پایان من، مامان کاش واسه لحظهای داشتنت رو حس میکردم.
جبهه نگرفتم کاملا نرمال جوابتونو دادم هرچی میشنوید رو نشر ندید تو رو خدا هم ممکنه کسی ندونسته حس ب ...
استارتر منم شنیدم رنگ عنبیه و به مرور تیره تر میکنه.روی بروشور داخل پک اون نوشته بخاطر بیماتوپرست یه همچین اسمی تقریبا
بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋