2777
2789
عنوان

دندون درد

77 بازدید | 13 پست

سلام از دندون درد دارم میمیرم.البته بیشتر عصبیه عصبانی شدم دندون درد شدید گرفتم 

میخک هم گذاشتم فایده نداشت مفنامیک اسید هم خوردم بیفایده بود 

الان بعد از نیم ساعت غز مفنامیک اسید ژلوفن یا بروفن بخورم بده؟

چکار کنم ؟

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب

تهرانی؟دندون مزشکی شبانه میشناسم 

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

نشاسته ی گندم بذارید روی محل درد

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ژلوفن نخور سوراخ کن بریز رو دستمال بذار رو دندونت. 

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 

گوش کن 

اول یه آموکسی رو از وسط باز کن پودرش رو بریز روی دندونت 

بعد یک ربع بیست دقیقه با آب نمک رقیق بشور 

بعد یه قرص استامینوفن بذار روی همون دندونت تا آب بشه دردش کامل خوب میشه 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
کجاست؟ 

کلینیک رایا

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
معرفی میکنی

عزیز کلینیک رایا تو گوگل بزنین میاره

گوش کن  اول یه آموکسی رو از وسط باز کن پودرش رو بریز روی دندونت  بعد یک ربع بیست دقیقه ب ...

ندارم  الان رفتم قرصامو نگاه کردم هیچی ندارم  تاریخاش گذشته بود همه رو ریختم دور

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب
ندارم   الان رفتم قرصامو نگاه کردم هیچی ندارم    تاریخاش گذشته بود همه رو ریختم دور

خب اول نمک بذار روش بعد چند دقیقه بشور 

بعد یکی از مسکن هایی که داری بذار روش

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️