2777
2789
عنوان

مادر شوهرم🤦‍♀️

759 بازدید | 64 پست

سلام دوستان من نزدیک نه ماهه عقد کردم و اینکه من تهرانم و همسرم نزدیکای کرج یک مقدار راهمون دوره من وقتی میرم مجبورم حداقل یکی دو روز بمونم اونجا

مادر شوهر من اوایل خیلی خوب بود مهربون بود و من هرسری که میرفتم اونجا تو کار های خونه کمکش میکردم نه خیلی که همه کار هارو بکنم مثلا ظرفای ناهارو میشستم گرد گیری میکردم و گاهی جارو میکشیدم

سری های بعدی که من میرفتم اونجا بشدت باهام سرد برخورد میکرد اصلا باهامون حرف نمیزد حتی با همسرمم

و خیلی توقع داره من همه کار های خونرو انجام بدم 

و یه موضوع دیگه ای که سعی کردم توقع نداشته باشم این بود که برای من که سال اول عیدم بود عیدی نیاوردن ۲ تومن پول ریختن تو حساب همسرم و گفتن عیدی 

در حالی که من توقع طلا و لباس نداشتم فقط گفتم یکم تزئینی و اینا

بنظرتون من توقع دارم؟ و اینکه وقتی میرم خونشون همه کار هاشو بکنم ؟ لطفا کمکم کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همینم 

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

ببخش اسی

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_پنج  

چرا میزنم رو دوستان من بالا نمیاد؟ اگه مردی مزاحم شه چجوری لغو دوستی بزنم من الان؟؟ به جای ترکوندن یکمم بفکر حل مشکلات سایت باشید

مـــن بہ  لبـــاســاتݥ حســـــادټ میــکنـم کہ همیـــشہ عطـــر ِ تنــت رو احســاس مے کنن! :)

این کار نکن عادت میکنن ازت انتظاردارن اولش بعد میشه وظیفه ات عادت میکنن نکن خواهرانه میگم عروس کلفت نیست تویه جمله 

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

نه همه کارها نکن و باید عیدی می آوردن  شما هم چند وقت نرو بزار نامزدت بیاد دیگه هم کار نکن بزار ...

بعدم برید بیرون دور بزنید شب هم بیاید خونه خودتون چند وقت اونوری،نرو راحت اولش هر جور بکاری برداشت میکنی هرچی کمتر بری کمتر کار کنی احترامت بیشتر می زارن  من با تجربه دارم میگم گوش کن