2777
2789
عنوان

کسی هست تو بورس سهام داشته باشه؟

29 بازدید | 7 پست
چقد اوضاع بورس داغونه!!فقط دارم ضرر میدم.موندم نقد شم یا نه؟دلم میسوزه این همه منتظر توافق بودم انگار نه انگار.
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسر من که فعلا نقد کرده منتظره اوضاع بهتر بشه بعد دوباره وارد بشه
خیلی محتاج دعایم ....ممنون میشم برای براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
من چن سالی هست که تو بورسم .یه زمان خوب بودو سود خوبی هم کردم ولی الان با اینکه کلی خبر خوب اقتصادی هست ولی بورس تکونی نمیخوره!!!!!!!!!!حیفم میاد بفروشم.
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
رها جون اگه با دقت عمل بشه خیلی خوبه و سرمایه گذارییه پر سودیه.ولی پیش بینی بازار یه کم سخته وممکنه ضرر بدی.
سلام شکوه افرینش.شما خودت سهامداری؟نظرت چیه در مورد جو بازار؟