2777
2789
عنوان

قرص خوشحالی

179 بازدید | 11 پست

من نمیدونم چرا یه مدتیه احساس خوشحالی نمیکنم صبح میرم دانشگاه باز عصر برمیگردم خونه حس میکنم بی قرارم و حالم خوب نیس شرایط مالیمون هم این چند روزه واقعا بده حتی مواد غذایی رو این ماه نمیتونستیم تهیه کنیم بعدم حس میکنم دوسدارم همش با دوسپسرم( ۵ ساله با همیم خونواده ها در جریانن ، به دلایلی عقد نکردیم) برم بیرون یا مدام با هم حرف بزنیم که اون تازگیا ینی یکی دوماهه نمیتونه خیلی یا شاید هم نمیخواد(کنارش خیلی زیاد هوامو داره ک فکر نمیکنم نخواد) نمیدونم چیکار کنم واقعا کاش یه قرص خوشحالی بود میدونم که نیس ولی راه حلی ندارین دلم میخاد اروم شم 😢

اگه قرص خوشحال پیدا کردین منو هم لایک کن تا بخرم 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم قرص فلوکستین هست میتونی بگیری بخوری شادی اوره ضد افسردگی هست و یکمی باعث میشه که بخیال بعضی چی ...

فلوکسیتین خوردم خیلی خوب بود ولی بدیش برای من این بود که خابم نمیبرد یا یهو خابم میبرد و عملا هیچ حسه جنسی من نداشتم حتی یه نقطه