2777
2789
عنوان

درد قسمت چپ سر

130 بازدید | 8 پست

چندسالیه هرچند وقت مخصوصا وقتایی که خسته باشم یا کم خوابی داشته باشم قسمت چپ سرم نقطه ی کنار چشم چپم  درد میکنه که گاهی خفیفه گاهی شدید ، طوریکه دوست دارم با سرانگشت فشار بدم تا خوب بشه محل درد اندازه همون سر انگشتمه ، کسی تجربه ی مشابه داشته کمکم کنه ؟ البته ناگفته نمونه گوشمم خیلی صدای ضربان و حالت اینکه باد افتاده باشه میده و سوت میکشه 

درد در قسمت سر تنها زمانی خطرناکه که یک چشمتون رو گرفته باشه یعنی فقط چشم چپتون یا راستتون اگرم درد ...

منظرتون چیه یک چشمم رو گرفته باشه، یعنی خود چشمم هم درد کنه؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یه حالتی از پشت چشمتون شروع بشه اکثر سکته ها یا لخته های مغزی ناشی از فشار عصبی و استرس از اونجا میا ...

گوشه ی چشم چپم یکی دو بند انگشت اونورتر دوست دارم همش فشار بدم تا اروم بشه الان نسبتا خفیفه، استرس و فکر وخیال هم زیاد دارم 

گوشه ی چشم چپم یکی دو بند انگشت اونورتر دوست دارم همش فشار بدم تا اروم بشه الان نسبتا خفیفه، استرس و ...

ن عزیزم اونجا خطرناک نیست سعی کن اگه اذیتت میونه مسکن مصرف کنی ‌مصرف مایعات رو ببر بالا و یسری هم آزمایش بده ببین منیزیم کم نداری

ن عزیزم اونجا خطرناک نیست سعی کن اگه اذیتت میونه مسکن مصرف کنی ‌مصرف مایعات رو ببر بالا و یسری هم آز ...

کجا باشه خطرناکه ؟ ببخشید زیاد سوال میپرسم آخه از فکر کردن زیاد بهش استرس میگیرم ، واسه گوشمم رفتم دکتر فوق تخصص گفت که باید شست و شو بدی منم ترسیدم نرفتم 

ن عزیزم اونجا خطرناک نیست سعی کن اگه اذیتت میونه مسکن مصرف کنی ‌مصرف مایعات رو ببر بالا و یسری هم آز ...

ناخنم چند وقتیه اصلا بلند نمیشه و شکننده شده ممکنه از کمبود مواد معدنی مثل منیزیم باشه ؟