2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب سرمایت چقدره؟  و اینکه از کجا یاد گرفتین؟

۲۰۰ سرمایه گذاری کردم که رسوندمش یک میل  ماهی ۲۰ یا. ۳۰ برمیدارم برا خودم یه مقدارم میندازم رو سرمایه 

من برادرم تو این کاره تریدر تحلیل گر و  استاد  هستش تو دانشگاه ارومیه و دانشجو داره منم کنار اون یاد گرفتم

۲۰۰ سرمایه گذاری کردم که رسوندمش یک میل  ماهی ۲۰ یا. ۳۰ برمیدارم برا خودم یه مقدارم میندازم رو ...

چقد خوب

یسوال

پارسالم همینقدر سود داشتی یا الان ک سبز شده و بازار بهتره ب این مبلغ رسیدی؟ 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
۲۰۰ سرمایه گذاری کردم که رسوندمش یک میل  ماهی ۲۰ یا. ۳۰ برمیدارم برا خودم یه مقدارم میندازم رو ...

سوال بعدیم اینکه چقد طول میکشه یاد بگیرم؟ 

آموزش خوب چی معرفی میکنین؟ 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
سوال بعدیم اینکه چقد طول میکشه یاد بگیرم؟  آموزش خوب چی معرفی میکنین؟

من پارسال بیشتر خرج میکردم تقریبا از اخرای سال تصمیم نصف خرج کنم نصف اضافه کنم به سرمایه ام

اگه کلاس خصوصی بری سه ماهه میتونی کامل یاد بگیری کلاس خصوصی ها هم حضوریه یا این که مجازی مطالب پیدا کنی بخونی خیلی زمان میبره که بارها باید شکست بخوری یاد بگیری

سلام ببخشیدمی خواستم خواهش کنم شما می تونین یک یا دو تا سهم معرفی کنین ماهانه این ماه سود بگیرم چ قیمتی بخرم چ قیمتی بفروشم.

《یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف لی کربی بحق اخیک الحسین》یا ابا الغوث ادرکنی.💚