2821
2789
عنوان

عدد عجیب ۹۱۱

709 بازدید | 12 پست

شاید بدانید که شماره تلفن برای کمک در مواقع اضطراری در کشورهای خارجی 911 می باشد. موسسه ای که در زمان نیاز و اضطرار به مردم کمک می کند (که در ظاهر بسیار خوب است) شما را مجبور کرده که گوشی را بردارید و شماره 911 را شماره گیری کنید که این در معناشناسی اعداد به معنای کنار گذاشتن خداوند می باشد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واویلا😐

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز