2821
2789
عنوان

جاده شمال

108 بازدید | 12 پست

همیشه دلم میخاد بزنم دل جاده با یه دل خوش با کسی که دوسش دارم برم شمال تموم وقتی باهاش خوش باشم بگردیم بریم دریا اما هیچکی ندارم که باهاش آرزو هامو برآورده کنم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم...

میفهمم چقدر سخته که فقط رویا شو داشته باشی 

ولی مطمئن باش یه روزی حقیقت پیدا می‌کنه و اون روزای شیرین زندگیته 

صبر داشته باش سعی کن اونجوری که امکانش هست آلان از زندگیت لذت ببری 

عزیزم... میفهمم چقدر سخته که فقط رویا شو داشته باشی  ولی مطمئن باش یه روزی حقیقت پیدا می‌کنه ...

خیلی خستم به خدا زندگیم خیلی بده شبیه یه جهنم گاهی میگم خدایا مگه چقدر این آرزوی من بزرگه 

ببخشید عزیزم این سوال رو میپرسه اگه دوست نداری جواب نده... چرا فکر میکنی زندگیت بده؟ 

یه ساله ازدواج کردم فهمیدم شوهرم بهم خیانت میکنه و من اصلا براش مهم نیستم هر روز کتک حرف شرایطم اصلا خوب نیست میخام جوا بشم اما شرایط مالی ام اصلا خوب نیست و مجبورم ادامه بدم 

یه ساله ازدواج کردم فهمیدم شوهرم بهم خیانت میکنه و من اصلا براش مهم نیستم هر روز کتک حرف شرایطم اصلا ...

چقدر سخت واقعا بعد از 1 سال... 

عزیزم شرایطی که توش قرار داری خیلی سخته 

یکی از اقوام ماهم مشکل شما رو داشت اما بالخره تونست جدا بشه 

شما بچه هم دارید؟ 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز