2777
2789

سلام من چن تا رفیق دارم 

هررر کار میکنم ازم تقلید میکنن حتی ی مانتو ساده یه کفش یه نوع ارایش حتی یه متن هم میذارم تقلید میکنن ازمخیلبیی عصبیم میکنه این موضوع 

بعدم یه جوریی رفتار میکنن انگار که این که چیزی نبوده ما قبلا هم تو فکرش بودیم این مدلو بخریم و...

دیگه واقعا حرصم میده 

بنظرتون چی بگم یا چه رفتاری داشته باشم یه جمله خوب بگین

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برات مهم نباشه ببین چقدر خاصی ک منبع تقلیدشونی و سلیقت خوبه

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

الگو شدی دیگه😁😁منخوشم‌میاد اینطوری یعنی کارم خیلی درسته

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
سکوت...درد اونا بیشتر از توئه...دم باسنتون چسبیدن...ببخشید البته..دنباله روی شما هستن...خوبه که...شم ...

اخه خیلی پر روان دیگه جلو خودم میان پز چیزای خودمو میدن😂😂🤌🏻

منم جاریم اینطوریه یعنی فکر کن من برم خودمو بندازم تو چاه هم می‌ره خودشو میندازه اونجا

هیچی نمیگیییی؟

تجربشو دارم! دختر خاله ی من هم همینجوری  متاسفانه کاری از دستت بر نمیاد یجور مریضیه  هرچ ...

رفته بودم یه مانتو خریده بودم همووون رنکچگ و استایلشو خریده مدل کیفمم همینطور یه عینکم میخاسم بخرم نذاشتن گفتن نه نخر این اصل نیست 

بعد هموون مدلو خچدشون رفتن خریدن