2777
2789

سلام دخترا شمام وقتی آرایش میکنید رو بینی کرم پودر یا پنکک زده میشه بینی بعد ی چند مدتی حالت چربی میگیره ؟؟ انگار چربی پس میده روی پوست بینی رو منظورمه 

برای اینکه این حالتی نشه چیکار کنیم ؟ من پوستم حساسه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پوست بینی شمام همینطور میشه ؟

بله من از اسپری استفاده کردم باز اینجوری شد ولی پودر بهتره موندگاری بیشتری داره البته همون پنکیک هم میشه ولی باید تمدید کرد مثلا من برا مهمونی پنکیک میبرم تمدید میکنم برای مجالسی که نمیشه همون ودر فیکس میزنم فقط تا اخر شب میمونه 

پودر یا اسپرشو ؟ کدوم  یا فرقی نمیکنه؟

پودربهتره

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
بله من از اسپری استفاده کردم باز اینجوری شد ولی پودر بهتره موندگاری بیشتری داره البته همون پنکیک هم ...

واسه بیرون مهمونی با دانشگاه هم خوبه ؟ 

آخه کرم یا پنکک رو بینی ی جوری میشه 

یعنی اسپری خوب نیس ؟ بازم حالت خیس داره ؟ 

خب پودرش چ مارکی خوبه البته من همیشه کلا از رنگای روشن نزدیک ب سفید خوشم میاد پودرش تیرست یا نه 

واسه بیرون مهمونی با دانشگاه هم خوبه ؟  آخه کرم یا پنکک رو بینی ی جوری میشه  یعنی اسپری ...

نه اسپری حالت خیسی نداره خشک میشه ولی من جواب نگرفتم پودرش هم رنگ مختلف داره مارک رولوشن خوبه هم موندگاری داره هم قیمت مناسب تری داره پودرش روشنه هم تیره داره