2777
2789
عنوان

موضوع مهم زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 190207 بازدید | 314 پست
را حلی که انجام دادم برای زگیل تناسلیم ب شما میگم انجام بدید منو دعا کنید نه خرج دوا دکتر کنید نه هی ...

سلام عزیزم دو سال پیش تو نی نی سایت دیدم زگیل تناسلی هم از بین رفته بود اگه باز هست و پیام منو دید پیام بدید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

را حلی که انجام دادم برای زگیل تناسلیم ب شما میگم انجام بدید منو دعا کنید نه خرج دوا دکتر کنید نه هی ...

سلام من سرکه سیب زدم سه روزه الان سفید شدن وشل یعین دیگ سرکه نزنم یا ادامه بدم؟

خانمها من باردارم،الان دکتر برام کرایو‌نوشته یه جلسه انجام دادم

توی بارداری زگیلام به شدت زیاد شد و‌بزرگ شد،به نظرتون سرکه سیب رو انجام بدم کمک میکنه به خوب شدنش؟واقعا از نظر روحی بهمم ریخته

خانوما خوردن  کپسول پاورفیت به مدت چندماه خیلی به شکست دادن این بیماری کمک میکنه..سیستم ایمنی رو تقویت میکنه...داخل بروشور نوشته برای کمک به درمان زگیل تناسلی چقدر استفاده بشه...من نتیجه گرفتم..انشالله شماهم بگیرین😘

من برای رفع این بیماری کپسول جنسینگ ، کپسول ویتامین ای ، قرص اسید فولیک ،و کپسول پاورفیت استفاده کردم..به مدت چند ماه...سرخود  نه...دکتر حسن زاده که تومشهدن و متخصص بنامی هست وکارش راجع به سرطان وایناس این نسخه رو به من داد....

اینجا اسم دارو هارو گفتم چون هیچکدوم ضرر نداره..و میتونین استفاده کنین...

خداروشکر این سری رفتم آزمایش دادم اززگیل خبری نبود..پاپ اسمیرم خوب بود

بهتره برای تشخیص زگیل بری پیش دکتر عاطفه الهویی من خودم ازش نتیجه گرفتم و بهش ایمان اوردم

توروخدا پیش این دکترا که یه سره تو اینترنت پلاسن نرید، آره خیلییییییی تشخیصش خوبه واقعا!!!! من با یه عفونت ساده رفتم پیشش، تشخیص زگیل تناسلی داد، تا آزمایش بدم روزگارم سیاه بود، کلی استرس و ترس بیخود، بعد دو هفته عفونت داخل واژنم خوب شد و هیچ ضایعه ای نبود و تستمم منفی، فقط تا از راه میرسی میگه بخواب کرایو کنم برات😳😳😳😳

خدا نگذره ازین دکترای بی سواد که فقط زندگی رو زهر آدم میکنن و یذره فکر استرس مریض نیستن!!!!

منو که معاینه کرد بعدش سوال داشتم ازش انقدر با گوشیش ور میرفت اصلا به حرف من گوش نمیداد...

خانوما توروخدا با خوندن مطالب درباره زگیل تناسلی تو اینترنت، اگه علائمی ندارین انقدر به خودتون. استرس ندید

خود استرس سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه و مستعد بیماری ها!

آرزوی سلامتی برای همه مریضا 🙏🙏🙏🙏

خانوما خوردن  کپسول پاورفیت به مدت چندماه خیلی به شکست دادن این بیماری کمک میکنه..سیستم ایمنی ر ...

یعنی کلا از بدن خارج میکنه؟؟؟

استفاده سرخودش ضرر نداره؟؟

شما زگیلم‌ داشتی که با این دارو رفع شد؟؟؟

‏بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس
توروخدا پیش این دکترا که یه سره تو اینترنت پلاسن نرید، آره خیلییییییی تشخیصش خوبه واقعا!!!! من با یه ...

عزیزم ممکنه شما زگیل نداشتید این همه مریض هم داشتن و ازشون نتیجه گرفتن،خدا رو شکر که شما نداشتید

توروخدا پیش این دکترا که یه سره تو اینترنت پلاسن نرید، آره خیلییییییی تشخیصش خوبه واقعا!!!! من با یه ...

به نظرم شما دروغ میگید چون به من گفت زگیل دارید و تایپ 6 مثبت شدم و به دوستم هم گفت مشکلی ندارید خیالتون راحت و از طرفی این همه مریض الکی از کسی تعریف نمیکنن حتما ی چیزی ازشون دیدن