2777
2789
عنوان

روانشناس یا روانپزشک داریم؟

65 بازدید | 8 پست

یه ماه میشه ک یکی از عزیزانم رو‌ از دست دادم‌ و در صحنه ی فۉتش حضور داشتم و از همون روز ،حافظم ضعیف شده.قبلا حافظم خیلی خوب بود اما الان عادی ترین مسائل از ذهنم میپره...مثلا یادم نمیاد فلان وسیله رو امروز صبح کجا گذاشتم یا.....

خلاصه این‌مشکل حل میشع؟چند وقت زمان میبره؟

عزیزم روحش شاد بشه غم از دست دادن عزیز خیلی سخته همه ادما عزیزایی رو از دست دادیم  من خودم مادر و خواهر جوانم رو از دست دادم ولی به خدا مرگ اونقدرها هم که شما فکر میکنید  بد و ترسناک نیست مردن به معنی به آغوش خدا رسیدن هست مانند بچه ای که بعداز  تولد به آغوش مادر پناه میبره  شما الان تو شوک هستید براش قران بخونید تا هم حافظه خودتون تقویت بشه هم روح اون شخص اروم بگیره کم کم درست میشه چون ذهنتون مشغول هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم روحش شاد بشه غم از دست دادن عزیز خیلی سخته همه ادما عزیزایی رو از دست دادیم  من خودم مادر ...

خدا رحمت کنه مادر و خواهرتون رو

ممنون از حرفای قشنگتون.درسته.من احتمالا تو شوک هستم جون هنوز نمیتونم ب عکس و سنگ قبر مامانم نگاه کنم....اما خب مطمئنم جاش خوبه چون ادمه خیلی خوبی بود...ولی بازم‌سختمه...

بنظرتون تا کی این شرایط رو دارم؟ اخه من کنکۉری ام و اینکه الان حافظم ضعیف شده خیلی برام بده...هرچند ک الان نمیتونم دیگع درس بخونم و ب کنکۉر امسال نمیرسم اما واسه سال بعد میخوام بخونم.

احتمالا اختلال استرسی پس از آسیب یا حادثه  یا همون PTSD پیدا کردید چون اتفاق ناگواری هم براتون افتاده کلی علایم داره و یکیش همینه البته من دانشجوی روانشناسی هستم حتما پیش  متخصص برید یه سری تکنیک باید انجام بدید تا بتونید خودتون رو از این مشکل رها کنید عزیزم

❲هَمه‌چیز‌رو‌نَباید‌فَهمید‌  گاهی‌نَدونِستن‌آرامش‌داره✨
خدا رحمت کنه مادر و خواهرتون رو ممنون از حرفای قشنگتون.درسته.من احتمالا تو شوک هستم جون هنوز نمیتون ...

عزیزم تا زمانی که با مرگ مادر عزیزتون کنار بیایید امیدوارم  روحشون با حضرت زهرا هم نشین بشن درکتون میکنم بلاخره ادم از دوریشون عذاب میکشه ولی واقعا اون دنیا بهتر از این دنیا هست به این فکر کنید الان دیگه عذاب نمیکشه من خودم از وقتی فیلم زندگی پس از زندگی رو میبینم دیگه نه از مرگ میترسم نه برا مرگ کسی ناراحت میشم فقط شما اگه عمیقا مهربونی خدارو درک کنید دیگه غصه نمیخورید شما برای مادرتون از خدا که مهربونتر نیستید که از خدا میخوام به دلتون ارامش بده

درسته...ممنون از راهنماییتون❤️🌹

خواهش میکنم عزیزم اگه دوست داشتی تو هم فیلم زندگی پس از زندگی رو حتما دانلود کن نگاه کن اونایی مرده بودن میگفتن اصلا دوست نداشتیم برگردیم ولی به زور برمون گردوندن امیدوارم خدا بهت کمک کنه