2777
2789
عنوان

بهشون میگن مافیای کنکور چون....

| مشاهده متن کامل بحث + 6153 بازدید | 36 پست
معلمتونو درک نمی کنم چون توی ایران اکثر شغل های تاپ با همین کنکور امکان پذیره حتی خودشم کنکورو باید ...

بحث همینه 

اینده ما رو کنکوری تایین میکنه که نصفش سهمیه ست و صندلی خریدن و لو رفتن سوال ها و تقلبای سر جلسه 

مدرسه ها رو هم به اسم نمونه و تیزهوش جدا کردن و نظام اموزشی عادلانه نیست ولی کسیجرات اعتراض نداره

بحث همینه  اینده ما رو کنکوری تایین میکنه که نصفش سهمیه ست و صندلی خریدن و لو رفتن سوال ها و ت ...

💔💔

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان پس ی موسسه هست...بعد فرقش با گاج و خیلی سبز اینا چیه؟اخه ی جا میریم میگن نفرات برتر قلم چی هی ک ...

فرقی با گاج و اینا نداره فقط چون تو زمینه ازمون اولین بوده جامعه اماریش بالاتره 

کم کم نمایندگی زدن همه جا 

فرقی با گاج و اینا نداره فقط چون تو زمینه ازمون اولین بوده جامعه اماریش بالاتره  کم کم نمایندگ ...

گاج و اینام ازمون دارن قبل کنکور مثل سنجش یجورایی همین که قلچ چی هم میگیره

اره ولی قلمچی شروع کرد بقیشون چندساله اومدن

الان بقیه به کنار بنظرت همین گاج(کاری ب سنجشی ک دولت میگیره یا ازمونای قلم چی و...)بنظرت حدودی در روز ۱۰ میلیارد در میاره؟بعد کارش فقط و فقط فروش کتاب پکیجای اموزشی سی دی و ازمون و همینه؟

ینی تو ی روز بیشتر از ۳۰ میلیارد در میارن؟😐

خیلی بیشتر از اینه. انتشاراتی مثل گاج حدود سیصد تا کتاب مختلف مرتبط با کنکور(از کارشناسی تا دکتری) داره. اگه قیمت هر کتاب رو فقط دویست تومن در نظر بگیریم و از هر کدوم روزی فقط هزار تا توی کل ایران بفروشه میشه 

۲۰۰.۰۰۰×۳۰۰×۱۰۰۰= ۶۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰

یعنی شصت میلیارد.

این غیر از درامد آموزشگاه و آزمون و کتب زبان و.... است.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.