2777
2789
عنوان

حس میکنم شوهرم عاشق یکی دیگس

448 بازدید | 13 پست

من ۲۶ سالمه شوهرم ۲۸

د‌و سال دوست بودیم من بعد اینکه عاشقش شدم فهمیدم قبلا یه دوست دختر داشته که رابطشون شش سال اینا طول کشیده اما نه بطور مداوم هزار بار کات کردن بعد اشتی که شوهرم ادعا میکنه همش دختره میومد التماس میکرد

رابطشونم اینجوری بوده که خانواده ی شوهرم در جریان بودن و اینا باهم راحت میومدن میرفتن 

مشکلشون هم این بوده که دختره جلف و بی بند وبار بوده و اصلا اخلاقشون باهم نمیساخته و شوهرم هم تو اون چند سال با دخترای دیگه رابطه شروع کرده که بی سرانجام بوده اخرشم که با من دوست شد و دو سال بعد ازدواج کردیم

چندماه بعد دوستیمون دختره که فهمید اومد کلی بد و بیراه به من گفت و تا مدت یکسال هم از راه های مختلف مزاحم شوهرم میشد که انصافا اونم به من میگفت چند بار هم الکی از طرف دختره به شوهرم پیام دادم که ببینم چه حرفایی میزنن که دیدم میگه من دوست ندارم و اینا

و اینکه تو دو سال دوستی من از شوهرم هیچ کار خلافی ندیدم حتی رمز اکانتاش هم دست من بود و منم با خانواده اش اشنا کرده بود و اینکه بخاطر من بعضی اخلاقاشو عوض کرد

الانم مشکلی با شوهرم ندارم

ولی یه مشکلی دارم که ولم نمیکنه

همش فکر میکنم ادما یه بار عاشق میشن و عشق اول شوهرم اون دختره بوده که تمام اولین هاشو با اون تجربه کرده ولی بعدا که متوجه اختلاف نظرها شده هی کات کرده اما چون عاشقش بوده هر دفعه برگشته به دختره اما اخرش با عقلش تصمیم گرفته و تمومش کرده 

و فکر میکنم هیچوقت نمیتونه فراموشش کنه 

این فکرا باعث میشه دیوونه بشم 

میدونم زمان دوستی باید این رابطه رو تموم میکردم ولی چون هیچوقت مطمئن نشدم نتونستم

حتی یک سال اخر دوستی سر این چیزا افسردگی گرفتم و تحت درمان و دارو بودم

هزاربار هم با شوهرم حرف زدم سر این موضوع هر بار هم سعی کرده قانعم کنه که اینجوری نیست 

نمیتونم این افکارو از خودم دور کنم 

چیکار کنم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راس میگه دوسش نداره

اگه عاشق بود عقلش کار نمیکرد

و اون الان جای تو زنش بود

انقد اسمشو جلو همسرت نیار

باعث میشی هی بهش فکر کنه

و هی یاد خاطراتش بیفته

با دست خودت داری هلش میدی سمت اون بی لیاقت

خب فکرت درسته ولی اینکه ادما فقط یکبار عاشق میشن درست نیست   ایدا سومین زن شاملو بود و جاودانه شدن و صدها شعر عاشقانه در وصفش سروده شد.

قطعا هرگز اون دختر فراموش نمیشه چون قسمتی از کذشته شوهرته،مثل دوست قدیمی که توی گذشتت داشتی و هیچ وقت کامل فراموشش نمیکنی خاطراتت فراموش نمیشن فقط دیکه بهشون فکر نمیکنی بی اهمیت میشن برات.

خیلی مهم نیس عشق اول یه پسر باشی مهم اینه تو اخرین کسی باشی که عاشقش شده و میمیونه