2777
2789

برای چه کاری؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینه

رژلب

گوشی

پول نقد

بیوتی بلندر

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸
خانوما اگه  برید  مطب بعد شوهرتون بگه منشی قشنگی داشت ب فلانی معرفیش کنم باهاش ازدواج کن ...

ناراحت نمیشم چرا ناراحت بشم!!!! نهایت میگم تو کارای بقیه دخالت نکن بتو ربطی نداره خودش خانواده داره 

خانوما اگه  برید  مطب بعد شوهرتون بگه منشی قشنگی داشت ب فلانی معرفیش کنم باهاش ازدواج کن ...

امان از مردایی که فقط خوشگلی رو میبینن دیگه کور و کر و لال میشن...آخه برای ازدواج فقط خوشگلی ملاکه؟حداقل اینو بهش بگو تا روشن بشه...اومدیم و طرف مثل ماه شب چهارده بود و اخلاقش عین...بود ..تربیت درستی نداشت آیا واقعا برای ازدواج مناسبه؟هزار و یک معیار هست برای ازدواج...شما مستقیم بخوای بگی ناراحت شدی شاید بگه حسودی ولی همین‌رو بگی قاعدتا باید درک کنه

امان از مردایی که فقط خوشگلی رو میبینن دیگه کور و کر و لال میشن...آخه برای ازدواج فقط خوشگلی ملاکه؟ح ...

الان بهش گفتم دیگه با من نیا بیرون چون این رفتارت ک هیزی منو عصبی میکنه