2777
2789
عنوان

دلیل‌اینکارش‌چیه‌؟

90 بازدید | 17 پست

سلام‌خانما‌ من امروز با یه پیج فیک داشتم داخل اینستاگرام میچرخیدم که‌نامزدم‌ازاین‌پیج‌خبر نداره و پیج اصلی خودم دستشه

بد امروز تو‌سرچ‌اینستا‌که‌زدم‌دیدم یه پیج دیگه به اسم‌و‌فامیلی‌نامزدم هست عکسشم‌پروفایل بود بد باپیج خودم زدم نیاورد بلاکم‌کرده ولی چرا ۲تاگوشی‌داره‌یکی سامسونگ‌یکی‌ایفون 

ایفون‌شو‌اصن‌پیش‌من‌نمیاره‌میگه‌خاموشه‌یا‌شارژنداره‌بهونه‌میاره‌‌

سامسونگشم‌نمیده‌میگه‌مگه‌شک‌داری‌ فرداقراره بریم‌بیرون بنظرتون‌ چیکارکنم بهش بگم یاچی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سرجمع کلا ۲ سری‌ اونم تازه خریده بود ک ریجستر نشده ولی خط انداخته توش 

خیلی عجیبه برام یه ایرانی آیفون داشته باشه بعد همش از سامسونگ استفاده کنه  

میگن که هیچوقت بی نهایت رو متوجه نمیشیم،نمیدونن که عشق و زیبایی خود بی نهایته  

خب بهش بگو اون گوشیتو بیار دوست دارم باش کار کنم یا یه چیزیشو میخام برام توضیح بدی ؟

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯
خب بهش بگو اون گوشیتو بیار دوست دارم باش کار کنم یا یه چیزیشو میخام برام توضیح بدی ؟

خدا شاهده ۱۰۰ سری گفتم یه بار میگه خاموش بود

۱ بارمیگه‌شارژ‌نداره‌۱ بار میگه یادم رفت بد نمیده دستم میگه سردرنمیاری 

خب اخه اگه ریگیم ب کفشش باشه ک این ناشیانه ترین حالته

ببین  حرف و بکش ب بی اعتمادی و نابودی زندگی و

بعد بگو یه دوستام شوهرش مخفی کار داره و من باشم نمیتونم اینطوری بگو شاید اثر کنه

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯

بعد اونوقت نلمزد یعنی عقد کرده؟؟

میخام بگم اگه دوستی بیخیالش شو 

خب اخه اگه ریگیم ب کفشش باشه ک این ناشیانه ترین حالته ببین  حرف و بکش ب بی اعتمادی و نابودی زن ...

اینم. خوبه 

اگه یه درصد بگم بهش بگم از کجا پیج شو پیداکردم ؟

اینم. خوبه  اگه یه درصد بگم بهش بگم از کجا پیج شو پیداکردم ؟

ن نگووو حتی اگه دیدی داره شک میکنه بحث و عوض کن بزار نتونه جبهه بگیره اینجوری سریع توپ و میندازه تو زمین تو ب جواب ک نمیرسی هیچ مقصرم میشی