2777
2789
عنوان

بیاید دعوام کنید

136 بازدید | 13 پست

سه ساله ازدواج کردم

همسرم مرد خوبیه برای زندگیمون خیلی تلاش میکنه و واقعا دوستم داره

علاقه منم بهش متقابله ...واقعا عاشقشم دارم ...حتی وقتایی که مریض میشه من دیوونه میشم(اینو گفتم ک نگید دوستش نداری)

یه آقایی بود ک در گذشته بهم علاقه مند بودیم ولی جور نشد ک ازدواج کنیم....حالا بعد از ازدواج زیاد پیش میاد ک ببینمش

متاسفانه وقتی میبینمش از لحاظ روحی واقعا آشفته میشم

بابت این موضوع خیلی عذاب وجدان دارم و حالم از خودم بهم میخوره

توروخدا بدون اینکه قضاوتم کنید راهنماییم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام  سرزنش کردن خودت کار نرمالی نیست . ببین وابستکی ادم ممکنه  دیر از یاد بره  به این نمیگن خیانت که با دیدن کسی که قبلا خاطر داشتید ازش شما عذاب وجدان بیاد سراغت .. شما زندگی الان خودت وفا داری خودش را داره  حالا اینکه با دیدن یه فرد که در گذشته شما بوده بخوای بهم بریزی اثلا کار درستی نیست ولی سعی در کمرنگ کردن اون خاطره را داشته باش در نهایت کمرنگ هم میشه برات 

تو یه محله زندگی میکنیم

من فقط میگم باخودت فکرکن ارزششوداره شوهرت ،زندگیت ،آبروت ،همه چیزای خوبتوازدست بدی بخاطریه غریبه که فقط چندوقت درگذشته آمده ورفته  ؟تازه الانم دیگه اون جریان پاک قبل  تبدیل ب چیزدیگه ای میشه وقتی بخاطرش حتی خدای نکرده طلاق بگیری ویاطلاقت بدن ، تازه ازکجامعلوم بهت فکرخوب بکنه بعدش؟چون اگه ب حست پروبال و اجازه رشدبدی نتیجه اش همینایی میشه که گفتم ....باخودت بگوهیچ مردی جزشوهرم  اجازه نداره بیادتوفکرم ودرگیرم کنه باخودم ،چون اینم یجورخیانته ....شروع سفرباقدم اوله ...توکه زن بدی نیستی ازجاده پاکی خارج بشی 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
ایشون ازدواج نکردن؟

نه هنوز

یادمه که قبلا مامانش دختر خالش رو برای ازدواج در نظر داشت و یکی از دلایلی ک خانوادش خیلی حمایتمون نکردن همین اصرار مادرش بود اما فعلا خودش و دختر خاله هردو مجردن

نه هنوز یادمه که قبلا مامانش دختر خالش رو برای ازدواج در نظر داشت و یکی از دلایلی ک خانوادش خیلی حم ...

عزیزم اصلا بهش فکرنکن به زندگی شیرین خودت وخوبی همسرت فکرکن ،این تصور روداشته باش که اگه با اون ازدواج کرده بودی حالا زندگیت جهنم بود وهمیشه بین شماومادرایشون دعوابود وآرزوی جدایی وپشیمونی داشتی،شوهرتوبچسب این روزا مرد خوب کم پیدامیشه برات شادی وآرامش آرزو میکنم