2777
2789
عنوان

درد سینه..

158 بازدید | 18 پست

دو سه باره حدودا یه هفته قبل پریود سینه هام خیلییی درد میکنه جوری که تکون میخورم واقعا اذیت میشم الان پریود شدم خیلی دردش کمتر شده ولی بازم یکم درد میکنه مخصوصا صبا که از خواب بیدار میشم..

خیلی میترسم به نظرتون به خاطر هورمونامه یا خدایی نکرده چیز خطرناکیه؟

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا😡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه تو دوران پزیودی طبیعیه ولی دیدی ادامه داره برو دکتز

بیشتر یه هفته قبل پریود درد میکنه پریود میشم خیلی بهتر میشه...اخه قبلا سابقه نداشتم الان چند ماهه اینجوری شدم

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا😡

منم امروز پریودشدم .چندروز قبل پریود اینجوری میشم و پلی کیستیکم

منم پلی کیستیکم ینی ربطی بهش داره؟دکتر نرفتی؟

عزیزم اصلا نگران نباش منم همینجورم...بخاطر تغییرات هورومونیه من جوریه ک از دردش قرص میخورم، ...

نیاز به دکتر نیست؟برا منم دردش خیلی شدیده حتی میخواستم برم دکتر تا پریود شدم بهتر شدم دیگ نرفتم

به این میگن سندروم پریود معمولا نزدیک سی سال سراغ ادم میاد

۲۳ سالمه🥲

نیاز به دکتر نیست؟برا منم دردش خیلی شدیده حتی میخواستم برم دکتر تا پریود شدم بهتر شدم دیگ نرفتم

نه دکتر لازم نیست

با ماساژ و دوش گرم دردش ارومتر میشه و قابل تحمله

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
بیشتر یه هفته قبل پریود درد میکنه پریود میشم خیلی بهتر میشه...اخه قبلا سابقه نداشتم الان چند ماهه ای ...

دقیقا نزدیک موعد طبیعیه من قبلا خیلی این مورد و تجربه می کردم الان کمتر،، به نظرم متفاوته تو ر شخص

سعی کن پریودتو منظم کنی و استرس نداشته باشی تو دوره...

چون استرس خودش اولین عامل تغییر هورمونه...

اگ استرس مداوم داری بهتره بری دکتر..اگه نه ک کم کم درست میشی