2777
2789
عنوان

شرایط ازدواج برام هیچ جورس

174 بازدید | 25 پست

درسته الانا کسی سنتی ازدواج نمی کنه ولی خودمم دوس ندارم سمت دوستی برم حس بدی میگیرم مث اینکه باین نشد بری با اون خیلی بده

تازه هیچ خواستگاریم ندارم الان تقریبا ۱سالع دو سه تاهم داشتم داغونه داغون خیلی خستم میخام از این خونه برم عذاب میکشم از بس تو سری میخورم 

قیافم خوبه تحصیلات خوب 

خدایا قربونت برم❤ ناامید نکن دلی که امیدش تویی:) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر جان ببخشید منظوری ندارم. الاناهمه تو همه چی روشنفکرن. حالا چ اشکال داره با ی نفر اشنا بشی و بشناسیش. اگ بدردت خورد ازدواج کنی. قرار نیس از خط قرمزات رد بشی ک 

من دیگه نمیتونم تحمل کنم

راهش اینه بری با صد نفر دوست شی یکی بگیرتت منم حوصله دوستی ندارم 

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷

استارتر جان ببخشید منظوری ندارم. الاناهمه تو همه چی روشنفکرن. حالا چ اشکال داره با ی نفر اشنا بشی و ...

نمیدونم واقعا اینطوری احساس خوبی ندارم اعتماد ندارم 

خیلی خیلی احساس میکنم دیگه باید راهی برای خودکشی پیدا کنم

میفهمم شرایطتتو 

ببین دنیا اونجوری که فکر میکنی نیست چون ادم خوبی بودم یه ادم خوب میاد سر راهم یا نذر کنم از خدا بخام

هرکی که رفته تو دوستی و هرچی لاشی تر بوده با همه دوست شده ازدواج خوب کرده اینو قطعی میگم 

میدونم تو این مدلی نیستی منم نیستم اکه بودیم تا الان میکردیم فقط میشه مستقل شد کار کرد جدا زندگی کرد اگه شد مهاجرت کرد 

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷

میفهمم شرایطتتو  ببین دنیا اونجوری که فکر میکنی نیست چون ادم خوبی بودم یه ادم خوب میاد سر راهم ...

کاش میشد واقعا اگه شرایطشو داشتم هیچ وقت به ازدواج کوفتی فک نمی کردم