2777
2789
عنوان

بچه ها چرا اضافه وزن دارم

175 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من تحت نظر پزشک رژیم داشتم از ۱۷ فروردین

بعد امروز باید میرفتم چکاپ وزنی وقتی ۷۳ کیلو بودم و هفته ای باید ۱ کیلو کم میکردم تا هفته پیش به ۷۱/۶۰۰ رسیدم بعد سرماخوردم و پریود شدم بعد امروز رفتم از تهجب شاخ دراورده بودم شده بودم ۷۲/۹۲۰ اخه چرا اینجوری شده اصلا بیشتر از رژیمم چیزی نخوردم انگیزم کلن رفته اصلاا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از سه روز قبل پریودی تا چهار پنج روز بعدش نباید وزن کنی،دوران تخمک‌گذاری دوباره وزن بالا نشون میده،

جدا من نمیدونستم پس چ فایده از لاغری پس هی بالا پایین شیم

جدا من نمیدونستم پس چ فایده از لاغری پس هی بالا پایین شیم

خوب عزیزم اینا همش چند روز تو ماهه،و اینکه وقتی شما خودت می‌دونی داری ورزش می‌کنی رژیم درست میگیری پس راهت درسته صبور باش،بعدم یک کیلو دو کیلو اول رژیم که آب بدن هست اجازه بده زود میاد پایین

از سه روز قبل پریودی تا چهار پنج روز بعدش نباید وزن کنی،دوران تخمک‌گذاری دوباره وزن بالا نشون میده،

عزیزم کم غذا میخورم ولی اندازه اصولی انرژی وارد شده به بدنم میخوام تحت نظر پزشک ک بعد دچار ریزش مو و کمبود مواد مغذی در بدنم نباشه خودسر رژیم داشتن اشتباه محضه