2777
2789
عنوان

یه خانمه...

119 بازدید | 17 پست

یه خانمه هست  خیلی به شوهرم زنگ میزنه زمین کشاورزی دارن هرروز کلم   سبزی بادمجون گوجه خیار میده شوهرم میاره ...وقتیم نیستم میرم شهرستان براش غذا میاره  دوتام بچه بزرگ داره ...زنگش زدم میگم برای ما و شوهرم چیزی نیار میگه دوست اجتماعی هستیم فکرااا بد نکن 😪😪😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو از این به بعد خودم زنگ بزن دوست من باش 

نه میبخشیم نه فراموش میکنیم :)                                          کاربری دست چند نفره خانوم مارپل                                      اگه باهات بحث نمیکنم دلیل بر این نیست که تو راس میگی     
مگه اینا مهمه؟🤕😏

معلومه ..اگه شوهر داره نترس مثل مار بدون سمه ولی اگه مطلقه هست جوری جرش بده که دیگه نتونن بهم بچسبوننش ..شوهرت رو هم از سقف آویزون میکنی تا هوس صیفی جات نکنه 

سینگل به گوری تا ابد 
معلومه ..اگه شوهر داره نترس مثل مار بدون سمه ولی اگه مطلقه هست جوری جرش بده که دیگه نتونن بهم بچسبون ...

بیشترازاین فکرم قد نمی ده.صددرصد زبون خوش حالیش نمی شه اگه بره داد وبیداد کنه طرف پروتر میشه چیکارباید کرد؟به مرد جماعتم بگی نکن بیشتر می کنه