سلام دوستای عزیزم
میخوام بهتون یاد بدم که چه جوری خودتون دستگاه sns رو شبیه سازی کنید.
شاید ندونید اما این دستگاه، یه وسیله ست برای اینکه شیر کمکی رو به بچه بدید در حالیکه داره سینه تون رو می مکه. برای کسانی که شیر کم دارن و می خوان شیر کمکی به بچه بدن و نمیخوان بچشون از سینه بیوفته و یا کسانی که شیرشون خشک شده و میخوان برش گردونن مناسبه.
وسیله ی اصلی رو لوازم پزشکیا میفروشن و قیمتش حدود ٣٠٠ هزار تومنه و فقط یه ظرف پلاستیکیه با دو تا لوله و یه بند ... اصلا نمیارزه.
من خودم شیرم کم بود و بچم وزن نمیگرفت از طرفی هم نمیخواستم کلا شیرخشکی بشه و به شیشه وابسته بشه و به همین خاطر با یه کمی فکر کردن و تحقیق این وسیله رو با کمترین هزینه شبیه سازی کردم.
لوازمی که برای درست کردن این وسیله نیاز دارید
١- لوله تغذیه نوزاد که به اسم لوله معده شماره ٥ هست و تو لوازم پزشکی فروشی ها پیدا میشه ( من خودم از خ ولیعصر پایینتر از تقاطع جمهوری گرفتم قیمتشم دونه ای ٧٥٠ تومنه )
٢- شیشه شیر
حالا نحوه درست کردنش:
اول لوله تغذیه رو از بسته بندیش در آورده و درپوش ( بازم میگم فقط درپوش ) قسمت انتهایی اون که در مواقع استفاده در بیمارستان به سر سرنگ وصل میشه رو بکنید ( فقط درپوشش رو).
بعد این لوله رو از سوراخ سر شیشه رد کنید و لوله رو از سر شیشه به طور کامل بیرون بکشید، به طوری که اون قسمتی که گفتم برای وصل کردن به سرنگ تو بیمارستان استفاده میشه داخل سر شیشه قرار بگیره و لوله بیرون سر شیشه.
حالا توی شیشه شیر خشک بریزید و هنگام شیر دادن بچه شیشه رو به صورت برعکس توی دستتون که زیر سر بچه هست بگیرید ( مثل سروم )
سینه رو تو دهان بچه بذارید و بعد ازاینکه شروع کرد به مکیدن و سینه رو کامل گرفت، از کنار دهان بچه وارد کنید به طوری که دو تا سوراخی که این لوله داره داخل دهان بچه فرار بگیره ( بیشتر نه و فقط تا جاییکه دو تا سوراخ قرار بگیره و بچه که مکید شیر داخل لوله بیاد، تقریبا حدود ٣ یا ٤ سانت لوله میره داخل دهان )
حالا بچه که می مکه شیر از شیشه وارد دهانش میشه و فکر می کنه که شیر مادرشه و هی محکمتر می مکه و هم شیرتون زیاد میشه و بچه گشنه نمیمونه و هم از سینه تون نمیوفته.
البته بگم که هر تقریبا بیست ثانیه یه بار آروم یه کم لوله رو از دهان بچه بیرون بکشید تا کمی هوا داخل شیشه بره و دوباره داخل دهانش کنید تا راحتتره بمکه.
دفعات اولی که این کار رو میکنید برای راحتی کار می تونید یه بند به شیشه شیر ببندید و به گردنتون آویزونش کنید، و همچنین با یه چسب لوله رو دو یا سه سانت بالاتر از دهان بچه به سینه بچسبونید.
چندبار که اینکار رو انجام بدید بدون چسب و آویزون کردن شیشه از گردن می تونید این کار رو بکنید.
یه موضوع دیگه اینکه وقتی شیشه رو میشورید توی این لوله رو هم با سرنگ آب بریزید و بشورید و هر یک یا دو روز یه بار اونو عوض کنید که میکروب نگیره"
اگه نتیجه گرفتید برای منو پسرم دعا کنید ... ممنون
اینم عکسش