2777
2789
عنوان

خرس قطبی هم اندازه من نمیخوابه

103 بازدید | 8 پست

از ساعت سه خوابیدم تا الان

دوباره ساعت ده میخوابم تا پنج

نمیدونم واقعا چکار کنم بخاطر ای خوابم 

خییییییلی می‌خوابم 

تیروئید ندارم

ویتامین بدنم کم نیست 

خواب خواب میاره 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

وقتی کار نداری اینطوریه

من همین الان نشستم داشتم اشپزخونه رو میسابیدم

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

«عادت»  درست کن برای خودت من رفیقای کنکوریم دوازده میخوابن چهار بیدار میشن خودمم تو کفشونم ولی خب... 😂

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤

من همینجوری اصلا خوب نیست ،من برا طبعمه که سرد وتر هست رطوبت بدن بالا میره دلت میخواد بخوابی از خوابم بیدار میشی کسل هستی هر چی کار کنی بهتر برقص ورزش پیاده روی 

اللهم عجل الولیک الفرج🤲

2790
2778
2791
2779
2792