2777
2789
عنوان

سرکلاژ

66 بازدید | 5 پست

سلام دوستان کسی جدیدا سرکلاژ انجام داده؟ 

درد داره؟ 

اتاق عمل میبرن؟ 

بیهکش میکنن یا بیحس؟ 

مثلا چند ساعت تو بیمارستان نگه میدارن؟ 

یا همونجا که عمل انجام شد مرخص میکنن؟ 

ممنون میشم جواب بدین 

۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم   ۱۴۰۴/۶/۲۸

بیهوش*

۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم   ۱۴۰۴/۶/۲۸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره اتاق عمل میبرن .بیهوشی داره ولی کلا ی ساعت میشه تا سرکلاژ بشی و بهوش بیای شایدم زودتر...بعد چن ساعت مرخص میکنن درد فک نمیکنم داشته باشه بازم بستگی ب خودت داره...تا دوسه روز خونابه داری

💗خدای مهربونم خودم وخانوادم و ب خودت میسپرم جز تو کسی و نداریم💗
من پساری گذاشتم ۱۸ هفته 

من دکتر گفت یه سنو واژینال بده اگه دهانه رحمت از 30 پایین تر اومده بود باید سرکلاژ بشی

من دکتر گفت یه سنو واژینال بده اگه دهانه رحمت از 30 پایین تر اومده بود باید سرکلاژ بشی

من ۲۲ بود و دکترم گفت پساری بهتره و اینکه سرکلاژ ممکنه عفونت و خونریزی کنه و ممکنه  کیسه آب سوراخ کنه 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂