2777
2789
عنوان

اقدامی های ۱۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 101 پست
😂شیرینی جات و نوشابه و قند حذف کن

خیلییی شیرینی جات میخوردم. از وقتی فهمیدم پلی کیستیک دارم سعی میکنم کمتر بخورم ولی هنوز موفق نشدم حذف کنم😁

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هنوز دوهفته مونده ب پریودم امروز صبح تو دهنم مزه قرص اهن میداد و دور نافمم خیلی درد میکنه بنظرتون ...

میتونه از علائم تخمک گذاری یا لقاح باشه 

دوستان قبل از موعدم میشه بی بی چک زد یا باید چن روز بعدش باشه  من ۵ روز قبل موعد زدم منفی بود

اکثرا میگن بعد از موعد بهتر نشون میده. ولی برا بعضيا دو سه روز قبل موعد یا روز موعد هم مثبت شده. ولی ۵ روز قبل موعد خیلی زوده هنوز هورمون بارداری اون قدر زیاد نشده که وارد ادرار بشه و بی بی چک نشون بده

اکثرا میگن بعد از موعد بهتر نشون میده. ولی برا بعضيا دو سه روز قبل موعد یا روز موعد هم مثبت شده. ولی ...

انشاالله یه روز بیام نی نی سایت بگم هورا بی بی چکم مثبت شده😍😂😂😂

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره😍😍😍😍😍
دوستان قبل از موعدم میشه بی بی چک زد یا باید چن روز بعدش باشه  من ۵ روز قبل موعد زدم منفی بود

سلام من با 4روز تاخیر زدم منفی بود. روز7تاخیر آز دادم منفی بود. 

امروز بعد کلی زعفرون و... خوردن، بیبی زدم روز 20تاخیر مثبت شد

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد
سلام من با 4روز تاخیر زدم منفی بود. روز7تاخیر آز دادم منفی بود.  امروز بعد کلی زعفرون و... خور ...

عزیز دلم مبارکت باشه انشالله به سلامتی بغلش کنی

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره😍😍😍😍😍