2777
2789
عنوان

دختر خوب بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 20 پست
اره اینم بهم میگن الان این خوبه یا بد

به نظر من که خیلی خوبه، من از همچین آدمی انرژی مثبت میگیرم، و منم مجرد بودم همینجوری بودم.

ولی تو یه کامنت دیگه واست نوشتم، من وقتی ازدواج کردم همچنان همینجوری بودم ولی فامیلای شوهرم بد ذات و حسود بودن از خوبیم سواستفاده میکردن، منم وقتی متوجه شدم دیگه واسه اونا این شکلی نیستم، میرم مهمونی هاشون لبخند نمیزنم زیاد حرف نمیزنم بیشتر تو قیافه ام. یا تو گوشی ام.

تو هم اگه کسی از خوبیت سواستفاده میکنه بهش رو نده، ولی اگه سواستفاده نیست و تو مهربونی و اونام مهربونن خب چه اشکالی داره؟ خیلی هم خوبه اینجوری.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من که خیلی خوبه، من از همچین آدمی انرژی مثبت میگیرم، و منم مجرد بودم همینجوری بودم. ولی تو ی ...

مرسی از نظرت عزیزم ولی اینجوری بنظر نمیاد که  مثلادختر ساده ایم  دقیقا بحث انرژی مثبته مثلا چند روز پیش سوار اسنپ شدم ازم کرایه نگرفت هرچی میگفتم میگف نه نمیخام اصلا بگیرم مگه زوره از من اصرار از اون انکار🤣🤣🤣

مرسی از نظرت عزیزم ولی اینجوری بنظر نمیاد که  مثلادختر ساده ایم  دقیقا بحث انرژی مثبته مثل ...

نه اصلااا ربطی به ساده بودن( امل بودن) نداره خیالت راحت.

ولی خوبه چون کیس مناسبی برای ازدواج میشی برای اکثریت😂