2789
عنوان

چجوری...

161 بازدید | 6 پست

ی نفر بودم ۷سال در ارتباط بودیم خانوادش مخالف شدن الکی هی منو معطل نگه داشت که راضیشون میکنن ولی کاری از پیش نبرد منم چند ماه پیش کات کردم (خانواده ها در جریان بودن منم ۳۳سالمه)الان پیامم داده ک منو حلال کن منم جوابش ندادم هی داره زنگ میزنه به نظرتون گوشی و بدم مامانم جوابش بده و حالش بگیره یا خودم جواب بدم؟؟؟

بهترین کار ،فراموش کردن افرادی هست  که بهت ضرر زدن با یاد آوری فقط ذهنت رو درگیر میکنی..رد تماس و بلاک کردن شمارش بهترین جواب بهش هست میفهمه که با عمر و زندگی یکی دیگه نباید بازی کرد 

یه مرد خسته از دنیا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

📈تدریس فارکس تریدینگ (توسط تریدر خانوم) به صورت آنلاین.

شغل به شدت مناسب برای خانوم های خانه دار و دانش آموزان.

آموزش تکنیکال ، آموزش روانشناسی حرفه ای بازار.

مفهموم لوریج ، لات ،اهرم و یادگیری مدیریت سرمایه به صورت کاربردی.

آموزش سبک پرایس اکشن مولتی تایم فریم.

✨من سه سال تجربه دارم و در حال حاضر میخوام اطلاعات و تجربیاتمو در اختیار هرکسی که میخواد به درامد دلاری عالی برسه بذارم.

از صفر تا صد رو بهتون یاد میدم.

به همراه پشتیبانی قوی و رفع اشکال.

هزینه فوق العاده مناسب هر جلسه: ۱۲۰ هزارتومان. ( تا هرکسی که شرایط مالی کلاس های به شدت گرون نداره هم بتونه یاد بگیره :)  )

مدرس: تحلیلگر بازارهای مالی بین المللی خانم کشاورز.

برای کسب اطلاعات بیشتر: 09385955435

اگه هنوز دلت باهاشه آره گوشیو بده به مامانت جواب بده و بگه چرا تو حرف نزدی و بگه اگر قصده جدی نداره دیگه هیچ وقت باهات تماس نگیره

میشه به صلوات بفرستین که منو عشقم به هم برسیم🥹😍🙈سأحبك دائما🤞❤️