2777
2789

رمانِ خریت

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐هنوز کسی هست این اسید ها و بخونه یعنی🤦🏻‍♀️

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

این موضوعی ک میگیو زیاد نخوندم

ولی رمان دلواپس توام

حصارتنهایی من

قرارنبود

انقباض زندگی

خیلی خیلی قشنگن

وقتی تحویلت نمیگیرم ینی حال نمیکنم باهات.                                    پس ریپ نزن😕🌱
من😂😅

یه چیزی بخون گه حد اقل ارزش داشته باشه. نصف عمرم سر همین رمانای چرت و پرت رفت هیچ کدومشونم به دردم نخورد

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

یه چیزی بخون گه حد اقل ارزش داشته باشه. نصف عمرم سر همین رمانای چرت و پرت رفت هیچ کدومشونم به دردم ن ...

راستش من معتقدم یه چیز که تو لحضه داره بهت آرامش میده ارزش داره شاید چندسال بعدپشیمون شم ولی درحال حاضر دارم لذت میبرم