2777
2789
عنوان

کمک. ست عقد..

538 بازدید | 36 پست

چند وقت دیگه عقدمونه. بنظرتون وسایل بخرم اینا رو خودم درست کنم یا کلا ی خرج اضافه هست؟ نظرتون چیه؟

قندساب .جام عسل.قران.سفره قندساب.استند حلقه.استند خودکار و خودکار. 

و تمام وسایلایی تزیینشون( حریر سفید و صورتی.تور اکلیلی.انواع مروارید.قیطان.دانتل و چن تا چیز دیگه)

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه شوهرت باید بخره

ن میخام خودم بخرم. گناه داره حالا هزارتومنم هزار تومنه براش

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..

معمولا با هزینه های اضافی مخالفم ولی اینایی گفتی خیلی قشنگن 

انجامشون بده خیلی لذت بخشه

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

آدم یه بار بیشتر عقد نمیکنه. بخر بهترینشو بخر

حرفت ب دلم نشست.  حله دا. الان میرم سفارش میدم🥺

من دست گل عروسیمو خودم ساختم خیلی حس خوبی داشت 

اگر وقت و حوصلشو داری انجام بده

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
هر کدوم رو که نیازه بخر و درست کن  استند و خودکار برای عقد نیاز نمیشه برا بله برونه چون بارنگ ...

اره فقط همونا ک نیازه نوشتم.   چ جالب پس خودکارو حذف میکنم مرسی🌹

من خیلی اهل این چیزا نبودم همه چیزو خیلی ساده میخواستم...فقط یه دونه مانتو برای محضر دادم برام دوختن خودم تو خونه خودمو آرایش کردم و موهامو خیلی ساده درست کردم و رفتم...حتی سفره عقدم نخواستم همونی که تو محضر هست همونو خواستم...الانم بعداز 4سال از انتخابم پشیمون نیستم و رو دلم نیست...اما اگر آدمی هستی که ممکنه بعدا بگی چرا این کارارو نکردم و رو دلت بمونه حتما انجامش بده که واست عقده نشه

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...