2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من لکه بینی هم دارم🥺🥺

یه دکتر درست حسابی باید می‌رفتی بهت شیاف و آمپول بده جلوگیری کنه از سقط

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

امروز وقت دکتر دارم

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 🫶

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

من لکه بینی هم دارم🥺🥺

اگه خونریزی و درد شدید نداری ۱۰روزدیگه سنو واژینال بدی نشونش میده اگرهم شدید شد ک برو بیمارستان از رو تجربه خودم میگم ولی بازم ب دکتر بگو ببین نظرش چیه

برا سلامتی تو دلی ام یه صلوات بفرستید لطفا
امروز وقت دکتر دارم

ببین شیاف نزار بزار راحت سقط بشه نکنی مثل من از همون اول بارداری شیاف داد بزور سقط کردم .اگه مشکلی تو جنین باشه طبیعت بدن خودش دفعش میکنه.شیافو وقتی میدن که قلب بچه تشکیل شده باشه

واسه سلامتی مامان و بابام دو تا حمد میخونی؟😔😔😔
ازمایشگاه گفت مشکوکه برو سونو

اشتباه کردی ازمنم گفتن برو سنو رفتم نه داخل رحم ن خارج رحم هیچی نبود اخه لقاح دیربوده اونا میگفتن۶هفته درصورتی ک ۴هفته بودم دیگه سنو نشون نداد گفتن بارداری شیمیاییه برو بتا بده منم نرفتم دیگه گفتم ۱۰روز صبرمیکنم دردم شدیدشد ک میرم بیمارستان نشد هم ک بهتر.ما از ترس رفتیم یک وپونصد دادیم سایتوتک خریدیم چون فکرکردیم باید سقط شه ولی با۱۰روز صبر همه چی حل شد

برا سلامتی تو دلی ام یه صلوات بفرستید لطفا
اشتباه کردی ازمنم گفتن برو سنو رفتم نه داخل رحم ن خارج رحم هیچی نبود اخه لقاح دیربوده اونا میگفتن۶هف ...

چیکارکنم همش تو استرسم. امروز شیشمین بار بود که بتا دادم