2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون بتا باید بعد ۴۸ ساعت حداقل دو برابر بشه.واسه چی امیدوارش کنم بدتر بخوره تو ذوقش .امید الکی از مر ...

درسته ولی استثنا هم وجود داره

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

چون بتا باید بعد ۴۸ ساعت حداقل دو برابر بشه.واسه چی امیدوارش کنم بدتر بخوره تو ذوقش .امید الکی از مر ...

ازمن۳۰۰بود بعد۵۰ساعت ۴۷۰شد یعنی یک ونیم برابر شد اما سقط نشد این قوانین زیاد اعتقادندارم چون بمنم گفتن یقط میشه.انشاالله شما و اسی هم دیگه این ماجرا را تجربه نکنید

برا سلامتی تو دلی ام یه صلوات بفرستید لطفا
واقعا؟ بتام 362 بود سونو شکمی هم رفتم هیچی دیده نشد

زود نبود برای سونو؟

واژینالش دیده نمیشه چ‌ برسه شکمی

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

🥺🥺🥺🥺

غمت نباشه عزیزم .من بچم ۱۲ هفته بود قلبشم تشکیل شد کامل بود همه چیزش سقط شد.ولی دینا به اخر نمیرسه درسه کلی غصه خوردم ولی به این فکر کن که اول بارداریت سقط شد نه وقتی که جنین تشکیل شد.انشالله بارداری بعدیت سالم باشه 

واسه سلامتی مامان و بابام دو تا حمد میخونی؟😔😔😔
شاید ولی ایشون خونریزی هم دارن 

عه نمی‌دونستم...