2777
2789
عنوان

ببخشمش؟!🙇‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 24 پست
دو سال ونیمه عقدیم چون یکم عقدمون طول کشیده خیلی دخالت میکنن ‌همه هم میگن برین سرخونه وزندگیتون دیگه ...

اره بین سر زندګی تون بهتر میشه 

تاپیکام مال هرکسی که کمک نیاز داشته هس❤️

عزیزم شرایط مشاوره رفتن دارید/؟

قبلارهم چند باری سر این حرفابحثمون شد ومنم دیگه بیخیال ودلسرد شدم. شوهرم پیشنهاد داد که بریم مشاوره که اگه مشکلمون را خودمون نمیتونم حل کنیم اون راهنماییمون کنه ولی خودم قبول نکردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلارهم چند باری سر این حرفابحثمون شد ومنم دیگه بیخیال ودلسرد شدم. شوهرم پیشنهاد داد که بریم مشاوره ...

برو مشاوره هم براتو خوبه وهم شوهرت

این دخالتا یکم عادیه تو دوران نامزدی

اگه خودش خوبه شرط بذار که باخانوادش رفت وامد نمیکنی چون اینا یادگرفتن میون شمارو خراب کنن

دقیق آخرین حرفی که داخل دعوا زده بودم این بودکه من نمیام اونجا دیگه واین شرایط سخته برام که گفتم چی جوابمو داده دیگه

گفت خوب بهتره این زندگی تموم بشه (یعنی دوست نداره میونش با خانوادش بهم بخوره ورفت وامدمون قطع بشه بعدها چون خیلی وابستس به مادرش خواهر هم نداره زندگیش مادر وپدرشن)

منم گفتم باشه .ولی خب میدونستم که این وسط براش سخته که بخواد منم کار بزاره خیلی هم مغروره برای همین الان غیر مستقیم پیام داده گفته دوست دارم دوباره خوب باشیم باهم

برو مشاوره هم براتو خوبه وهم شوهرت این دخالتا یکم عادیه تو دوران نامزدی

ممنون عزیزم از وقتی که گذاشتی💐🙏🏼

ولی برای ما چون طول کشیده حس میکنم دیگه خیلی غیر عادی شده این دخالتا😐😂

ممنون عزیزم از وقتی که گذاشتی💐🙏🏼 ولی برای ما چون طول کشیده حس میکنم دیگه خیلی غیر عادی شده این د ...

خواهش میکنم 

اره دیګه دارین عادت میکنین به نبودن هم

وقتی زندګیتو جمع وجور نکنی یعنی اجازه دخالت میدی

برین سرو زندګیتون درست میشه