چند سال دهات زندگی میکردن ی حیاط داشتن ک با عموم مشترک بود از پدربزرگم مونده بود بعد عموم بعد چند سال اومد دیوار کشید بین حیاط حیااط ما موند پشت قواره بعد پدرم میخواست ی اتاق بسازه عمم اومده بود گفته بود تو این حیاط ما سهم داریم نمیخواد خرج اینجا کنی دیگ پدرم ول کرد نا گفته نماند حیاط هم خرابه بودا مامانمم چند سال گفت ی زمین بخر خونه بسازیم همش پشت گوش انداخت ،مامانمم دید کاری نمیکنه گفت من دیگ اینجا نمیمونم کوچ کنیم پدرمم اول راضی نمیشد انقد مامانم اصرار کرد ک راضی شد کوچ کردن شهر مستاجری ،الان پدرم خیلی پشیمونه حوصلش سر میره اونجا دوست و رفیق زیاد داشت ولی اینجا هیچکیو نداریم فقط منمو شوهرم شوهرمم روابط عمومی خوبی نداره اصلا زیاد نمیاد خونشون .مامانم اینا عادت کردن با همسایه ها رفت آمد میکنن ولی دلم برا پدرم میسوزه ماهی ۲۱۰۰هم اجاره باید بدن😞
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
غصه خوردنت بیخوده پدرت راحت میتونه برگرده زندگی تو دهات که خیلی ارزون تره برگردین جای ...
از طرفیم دلم نمیخواد برگردن ،چون شوهرم اعتیاد داره صبر کردم ک بره کنگره ولی اگ نره باید برگردم برم پیش پدر مادرم دلم نمیخواد برم روستا .اگ شهر باشن حداقل میتونم برم سرکار