2777
2789
عنوان

پلیس فتا حواسش به همه چیز هست!!!

197 بازدید | 16 پست

این موضوع واقعیت داره؟ فتا برنامه های خارجی مثل اینستا تلگرام واتساپ رو میتونه رصد کنه؟ منظورم این نیست برای همه رو رصد کنه برای جرایمی که تو فضای مجازی اتفاق میفته و فتا باید راجب اونا تحقیق کنه اگر کسی شکایت کنه…

✨🤍love me like you do

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه میتونست که ف.یلتر نمیکرد😏

منظور کاربر اینه اگه کسی فیلم و عکس طرفوپخش کنه یا با  شایعه زلزله و...استرس بده یا مثل اون پسررشتی که آب جوش ریخت رو سرگربه بیچاره فیلمشوگذاشت پلیسم زوددستگیرش کرد میتونن راحت پیگیری کنن

آره شکایت کنی میتونن اطرافم دیدم مواردی پیش اومده مثل پخش عکس و...

شکایت کردم مدارک هم تحویل پلیس فتا دادم در حال بررسی هستن

ینی موندم این طرف با این همه جرمی ک مرتکب شده فک‌نمیکنه ی درصد پاش گیر باشه تهدید تهمت های بد افترا پخش اطلاعات و عکس های شخصی خراب کردن وجهه من پیش همکارام …

✨🤍love me like you do
بذار دستگیرش کنن چجوری موش میشه 

البته تقصیر منم هست یک ساله داره اذیت میکنع اقدامی نکردم بعد یکسال شکایت کردم میگم نکنه پیش خودش فکر کرده این ک کاری نمیکنه و واسه همین ب گستاخی هاش ادامه میده؟ مطمئن هستم کار کیه ولی با پررویی گردن نمیگیره

✨🤍love me like you do
الان شکایت کردی دیگه حل میشه هرچندزودتر بهتربود  

ینی میرسه روزی ک بکشوننش دادگاه خیلیییی غلط های اضافه کرده ب خانواده م پیام داده گفته دخترتون خرابه پروفایل های بد میذاره ب اسم من به همکارام پیام داده همش منو خراب کنه ک خوشبختانه همه منو میشناسن ولی دارم عوضی بازی های اینو میگم ب من اومده گفته ترویج فساد و فحشا میکنی خرابی عکساتو پخش میکنم ک یکی دوبارم اینکارو کرده الانم تو اینستا ب اسم و عکس من پیج بده همکارامو فالو میکنه عکسای منو استوری میکنه واقعا جرم این آدم چیه

✨🤍love me like you do