2777
2789
عنوان

فهمید سیگار میکشم

5338 بازدید | 69 پست

وجدانن اگه میخواید بگید پربازدیدشد و مسخره کنید نیاید

شوهر من یه دفترسررسید داره همیشه ور دستشه کارهای روتینشو توش مینویسه بعضو اوقات متن های خاطره و یا شعر

همیشه هم‌روی میزه حالا امروز رفتم دیدم یه متن خاطره نوشته که روزیکه فهمیده من سیگار میکشم و چیزی نگفتم دلش شکسته.ایناهمه بکنار حالا من موندم بگم بهش یا نگم

چکار کنم که مثلا اون دفترشو نخوندم و خودم خواستم‌بهش بگم یا کلا چیزی‌نگم.متنش خیلی خیلی احساسی بود و به این نکته اشاره کرده بود که من نمیدونم چی کم گذاشتم که زنم برای آرامش به سیگار پناه برده

من ۹ ماهی میشه میکشم اونم‌روزی ۱یا تهش ۲ نخ و بعدش لباسامو عوض میکنم عطر میزنم و مسواک.

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب دلیل سیگارکشیدنت چیه

بخدا فقط جهت آرامش‌اعصابه خیلی فشار عصبی رومه

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

واقعا سیگار چی داره اخه که میکشی 

بهش بگو فلانی جان میخوام موضوعی رو باهات مطرح کنم

مدتی هست متاسفانه یه عادت غلط پیدا کردم اونم سیگار کشیدنه 

میخوام بزارمش کنار 

ازت کمک میخوام 🙄

بهتر از این بلد نیستم

عزیزم منم قلیون میکشم و اون سیگار.اون به من میگه دوست ندارم قلیون بکشی منم به اون میگم دوست ندارم سیگار بکشی.

ولی چه میشه کرد که اعصابامون خراب هس.۸سالی میشه بچه دار نمیشیم و الان ۱سالی هس دودی شدیم.

بخدا فقط جهت آرامش‌اعصابه خیلی فشار عصبی رومه

نکش سعی کن روزی همون یه نخ یادونخوهم نکشی همه اعصابشون خوردمیشه دوس داری مثلاخدایی نکرده شوهرت موقعی عصبی میشه بره سمت تریاکی چیزی؟

((تورو خدا در خواست ندین ))

خب واسه چی میکشی😐

همینجوری میکشم یکم دست و پام شل میشه یکم اعصابم آروم میشه

نکش سعی کن روزی همون یه نخ یادونخوهم نکشی همه اعصابشون خوردمیشه دوس داری مثلاخدایی نکرده شوهرت موقعی ...

خب مسلما نه دوسندارم

الان من نمیتونم یهو کنار بذارمش سختمم نیست ولی نکشم انگاری یچیزی کم دارم

من میگم بهش بگم‌یا نگم

یعنی بدون اینکه بدونه یواشکی میکشی؟ خب هر چی اذیتت میکنه با شوهرت در میون بدار و بهش بگو آرومم کن ح ...

بله وقتی نیست میرم از پنجره میکشم