2777
2789
عنوان

الویه

105 بازدید | 13 پست

سلام خانمای مهربون من یه مقدار خامه صبحانه دارم یعنی یه بسته زیاد انقضا نداره میخواستم الویه درست کنم یکی بهن گفت نصفشو تو سس مایونز بریز میخواستم بدونم کسی امتحان کرده گفت خیلی خوشمزه میشه

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا پاستاالفردو درست نمیکنی

بچه ها دوست ندارن

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
اطلاعی درمورد این ندارم🥺

تو گوگلم نوشته بود خوب میشه خواستم همینجوری امتحان کنم وگرنه میریزم دور خامه رو

خامه کاکائویی درست کن عصرونه با نون تست بده بچه ها

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
خامه کاکائویی درست کن عصرونه با نون تست بده بچه ها

نه میخواستم دور بریزم کلا ولی گفتن امتحان کن تو الویه واسه همین گفتم شاید خوشمزه بشه

وای نه حیفه نریز دور.امتحان کردی بیا بگو خوب شد یا ن

خودمم خیلی  دوست دارم امتحان کنم حتما نتیجه رو همینجا اعلام میکنم

من ریختم ولی نه به بسته کامل   دو سه قاشق توی سس سفید لازانیا هم میتونی بریزی

وای لازانیا خیلی دردسر داره درست کردنش واسه همین شاید ماهی یبار درست کنم

پس خوبه بریزم تو الویه امتحان میکنم منم یه بسته کاملو  یه مقدار میریزم بقیشو میندازم دور خیلی چرب میشه اگه همشو بریزم