2777
2789
من ۹۵ درصد راضیم. البته پارگی شدید داشتم راهی جز عمل نبود. دیسکه داشت پامو فلج میکرد لعنتی

کجاعمل کردی

من که دراین جمع گذشتم ازهرچه آرزوست دست غم دیگرچه میخواهد از تن تنهای من ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی... ببین من هرچندتا دکتر رفتم گفتن جراحی لازم نداری چون خیلی خفیفه. میگن خفیفه ها ولی درد زیادی ...

اگر خفیفه اصلا نباید جراحی کنی و نگران‌ نباش. اما بار سنگین اصلا بلند نکن. خیلی خیلی مهمه. منم کلا  بار سنگین بلند نمیکردما. چون کارمندم پشت میز نشینی کمرمو ضعیف کرده بود.... با دیسکه میساختم استخر میرفتم بهتر بودم. اما اخرین مرحله که منجر به عمل شد به خاطر جابجایی بار بود.

فقط اگر دیدی پات ضعیف شده یا لنگ شده یا کنترل و دفع ادرارت سخت شده سریع پیگیر شو

اگر خفیفه اصلا نباید جراحی کنی و نگران‌ نباش. اما بار سنگین اصلا بلند نکن. خیلی خیلی مهمه. منم کلا & ...

پای چپ من بیحس و گزگز میشه

شکر خدا. در صورت دیدن اون نشانه ها اورزانسی مراجعه کن. اما بی حسی پای چپت هم ممکنه اثر درازمدت بذاره ...

میخوام برم یزد ازبس غصه خوردم نابودشدم

نه بیخودی ترسیدم .انقد طول دادم داشتم پامو از دست میدادم. ۵ ماه خوابیدم اخر رفتم جراحی. دو روزه سر پ ...

شماچه علائمی داشتی بعدعمل دردداشتی؟

مرسیی عزیزم‌.  ینی بنظرت با همین استخر درمان میشم؟

بار سنگین بلند نکن که لاقل بدتر نشه. کمرتو سریع نچرخون. استخرم خوبه. 

فقط علایم سستی پا و بی حسی ناحیه ادراری مواظب باشید اون واقعا تشخیص دکتره من صلاحیت ندارم بگم