2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شرایطت خیلی حاده؟ من تقریبا خودم درمان کردم

چطوری برا من که هر چی پماد و اینا زدم یکم بهتر میشه باز بر میگرده بدتر از قبل تازه برا روده هم کلی قرص می خورم

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔
چطوری برا من که هر چی پماد و اینا زدم یکم بهتر میشه باز بر میگرده بدتر از قبل تازه برا روده هم کلی ق ...

من برای یبوستم صبحا تخم شربتی یا خاک شیر حتما می خورم کلا ناشتا ۳ ،۴ لیوان آب جوشیده ولرم می خورم 

غذا هامو خوب می جویم

بعد الان با آلو خورشتی حالم خیلی خوبه ۳ تا قبل غذا ۳ تا هم بعدش 

روزی ۷،۸ حتما حتما توی آب گرم بشین این خیلی به من کمک کرد ۲ بار اینا اصلا کافی نیست 

پماد دیلتیازم هم عالی بود 

رکتول هم خوب بود ولی من بهش حساسیت داشتم 

ولی کلا آب گرم منو خوبم کرده 

ان شاءالله خوب بشی عزیزم

بعد از زایمان اولم انجام دادم الان 6 سال میگذره و یه زایمان دیگه هم انحام دادم توی این مدت هیچ مشکلی ...

کجا انجام دادین پیش کدوم دکتر

من برای یبوستم صبحا تخم شربتی یا خاک شیر حتما می خورم کلا ناشتا ۳ ،۴ لیوان آب جوشیده ولرم می خورم&nb ...

نه اب گرم خیلی نشستم فقط دردشو تسکین میده انواع ملین ها رو هم میخورم روغن زیتون لاکسی ژل غذاهای نرم و میوه

امپول بی حسی رو توی کمرم زدن بعد از عمل تا یه هفته فقط سردرد داشتم خود عملش هیچ عوارضی نداره چون بخی ...

بعد عمل موقع دفع درد نداشتین

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز