2777
2789
عنوان

سرپرستی

288 بازدید | 28 پست

شرایط فرزند خواندگی رو میدونین؟

یسری لباس برای فرزند آیندمون گرفتم ولی حالا بعد چند سال و کلی ازمایش فهمیدیم ما بچه دار بشیم معلوله حالا میخوام این لباس ها رو ببرم بهزیستی ایا قبول میکنند؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میخوای بچه بیاری یا لباس ببری لباسا رو ‌ بده ب فقیر فرزندخواندگی رو بیا برات میگم

بگو عزیزم

فرزند خوندگی چه شرایطی داره 

باید خونه به نامش زد ؟؟

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️

اره ببر بهزیستی ،، قبول میکنن. لباس نو ،، 

اولین مرحله فرزند خواندگی : ثبت نام تو سامانه فرزندخواندگی عست

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    

زیر نظر طبیب طب اسلامی باردار بشید و سویق جو و گندم و کندر بخورید و از معلول بودن بچه نترسید ان شاء الله بزودی مامان شدنتو ببینم😍

محاله تو بارداری مادر سویق جو و گندم بخوره و بچه ناقص بدنیا بیاد

لباسارو هم اینهمه نگه دار  بده بقیه بپوشن بعدا خوشگلترشو میخرین🌺

میتونی جنین اهدایی بگیری بزاری تو رحمت گلم..

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز