لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 عنوان داغ برادر 492 بازدید | 20 پست برادر جان نبودت شد عذابمبه خواب آمد خیالت در سرابمنمی دانی چه آشی پخته تقدیرتو لالایی بگو تا من بخوابم داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 1402/02/10 | 14:01 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تورکgeze80 عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 6947 خدا رحمت کنه کوچیکـبود لعنت به پدر مادر مردی که پیشنهاد دوستی میده به خانوما
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 خدا رحمت کنه کوچیکـبود مرسی نه بزرگ بود داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 روحش شاد واقعا سخته مرسیخیلی سخته خیلی داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
تورکgeze80 عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 6947 عزیزم چقدر سختی دیدی لعنت به پدر مادر مردی که پیشنهاد دوستی میده به خانوما
saraaaa4321 عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 2596 خدا رحمتش کنه و بهتون صبر بده اشکم در اومد بخدا😭بمیرم برا دلت درخواست دوستی 🚫 گفتند ایام جوانی چه قشنگ است! غم هاو شب و شاپرکش قسمت ما شد...
مادردلسوخته۶۲ عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 4785 مرسی خیلی سخته خیلی من براش یع حمد میخونمبقیه هم بخونن تا آرامش بگیره
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 عزیزم چقدر سختی دیدی 💔💔💔 داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 من براش یع حمد میخونم بقیه هم بخونن تا آرامش بگیره مرسی گلم داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 خدا رحمتش کنه و بهتون صبر بده اشکم در اومد بخدا😭 بمیرم برا دلت مرسی ببخشید نمی خواستم ناراحتت کنم خدانکنع داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
saraaaa4321 عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 2596 مرسی گلم براش حمد خوندم عزیزم درخواست دوستی 🚫 گفتند ایام جوانی چه قشنگ است! غم هاو شب و شاپرکش قسمت ما شد...
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 براش حمد خوندم عزیزم ممنون گلم داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
saraaaa4321 عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 2596 ممنون گلم خواهش میکنم عزیزم درخواست دوستی 🚫 گفتند ایام جوانی چه قشنگ است! غم هاو شب و شاپرکش قسمت ما شد...
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 خواهش میکنم عزیزم ❤️ داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭