2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نگفتم پزشکی خوبه  حالا اینا به کنار این حس ششم واقعا راسته؟؟؟؟

ارره .راسته ولی تو فضای مجازی امتحانش کردم از دیروز بعضیا رو حس میکنم درست درستن بعضیا ن.ولی من تو واقعیت طرف رو ی نگاه ببینم دو کلمه بحرفم ته وجودشو میفهمم .وارد باطن آدما برای من کار سختی نیست.فقط دوروز با ی آدم حرف بزنم یا ببینمش .از اول تا آخرش رو در میارم میزارم جلوش. حتی من آینده خودمو تصور کردم اونم پنج سال پیش و واقعا از چیزی که میترسیدم سرم اومد.میدونی من خودمو توی دانشگاه فرهنگیان نمی‌بینم از همین می‌سوزم.همش خودمو وسط ی عده دانشجو پزشکی میبینم .دقیقا می‌دونم کدوم دانشگاه قبول میشم.ی پسره چندشم کنار خودم میبینم. اینم از حسی که به آینده خودم دارم.حتی من خوابایی میبینم که بی منظور نیستن.و خیلی چیزای دیگه.تا الان تو این سایت حرفی نزدم می‌دونی چرا طرف میگه چه لباسی. پوشیدم .رنگ پرده تاریخ تولد.اسمم چیه.اینارو می‌پرسه .من واقعا نمیتونم اینارو حس کنم. 

دانشجو
ارره .راسته ولی تو فضای مجازی امتحانش کردم از دیروز بعضیا رو حس میکنم درست درستن بعضیا ن.ولی من تو و ...

عکسمو بفرستم میتونی راجبم چیزی حس کنی؟؟

اخه اینجا انقدر حس ششمیها حرفای مختلف بهم زدن بدتر گیجم کردن

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.