2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مممنونم گلم ی سال دیگه یا ۳ سال دیگه ؟؟ آخه ی جا گفتی ی سال ی جا گفتی ۳ سال 🥲ممنون میشم جواب بدی عز ...

هیچی دیگه مخم قاطی کرده.بهم درخواست بده امشب بر میگردم با مغز آرام درست میشینم حست میکنم

دانشجو
خب عزیز کار بسیار بیهوده ای تو ایرانه البته که نظرت این نیست شوهر کردنم بیهوده تره

اووووو چرا گلم.والا من آرزومه فرهنگیان بیارم.با اینکه رشته ام تجربیه ولی از شغل بیمارستان بدم میاد

دانشجو
هیچی دیگه مخم قاطی کرده.بهم درخواست بده امشب بر میگردم با مغز آرام درست میشینم حست میکنم

درواست دادم عزیزم 

ساعت چند میاییی ک پیام بدم؟؟

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 

[QUOTE=288480350]اووووو چرا گلم.والا من آرزومه فرهنگیان بیارم.با اینکه رشته ام تجربیه ولی از شغل بیمارستان بدم میاد[/QUOTE]

به خدا فرهنگیان هیچ پخی نیست. حالا وقتی قبول شدی میفهمی

نمیدونم اینجا چشونه هی میگن فرهنگیان 

ولی خب طبق معمول برا جلوگیری از ریپ زدن بقیه مجبور میشم سکوت کنم و فقط تو دلم بخندم که چرا قبل خواستن به چیز تحقیق نمیکنن.  فک میکنن فرهنگیان قبول شدن چی میشه

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.
[QUOTE= 288480350 ]اووووو چرا گلم.والا من آرزومه فرهنگیان بیارم.با اینکه رشته ام تجربیه ولی از شغل ب ...

خب هرکسی علایق خودشو داره.من که عاشق دبیریم. تنها هدفمم از کنکور همینه. شغل های رشته پزشکی بیداری شب میخواد سختی های خودشو داره. ولی اگه فرهنگیان مجاز نشم .برای اینکه پشت کنکور نباشم هررشته ای بیارم که خوب باش میرم پی درس.

دانشجو
خب هرکسی علایق خودشو داره.من که عاشق دبیریم. تنها هدفمم از کنکور همینه. شغل های رشته پزشکی بیداری شب ...

منم نگفتم پزشکی خوبه 

حالا اینا به کنار

این حس ششم واقعا راسته؟؟؟؟

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.