2777
2789
عنوان

بارداری

116 بازدید | 17 پست

سلام به همه من خیلی وقت تو نی نی سایت خواننده خاموش هستم ولی می‌خوام کم کم تجربیاتم رو بگم شاید به درد کسی بخوره 

اول از همه در رابطه با بارداری

من یک فرزند سه ساله دارم الان هم فرزند دوم باردارم 

من کمی تنبلی تخمدان دارم

علایم بارداری من تو دو مورد بارداری م لکه بینی لانه گزینی بود اول دختر هست دومی هنوز نمی‌دونم 

درد سینه ،درد کمر ،جوش،کمی حالت تهوع،درد پا ،درد رحم همه این علایم دارم 

که روز 34پریودی بی بی زدم خط کم رنگ افتاد 

روز35پریودی آزمایش دادم که مثبت شد

البته چند ماه اقدام کردم که بیشتر علایم ماهای قبل هم داشتم جز درد رحم این ماه بهم آگاه شد باردارم انشالله روزی همه منتظران کم کم تجربیات و آزمایشات و زمان هاشو براتون میذارم

صلوات برای ظهور امام زمانمون

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

تنبلی تخمدان چطور برطرف کردی🙄

من اضافه وزن دارم تیروید کم کارم دارم 

تو بارداری اولم چهارماه دارو مصرف کردم پزشک بهم داد

تو بارداری دومم بدنم آماده تر بود و فقط سه ماهی دوفاستون از شب شانزدهم به مدت ده شب مصرف کردم طبق دستور پزشک

سئوال منم هست آخرین سونو که رفتم نوشته pCO خفیف چطوری درمان کردین تنبلی رو عزیزدلم ؟ راستی مبارکتون ...

من تنبلی تخمدان بیشتر واسه وزنم هست کمی هم ارثیه البته تو این چند ماه اقدام وقتی پریود میشدم شروع کردم گرمی خوردن حلوا سیاه دانه عسل تا آخر پریودی و گرم نگه داشتن شکم اینا رو که تو خود نی نی سایت بقیه گفتن رعایت کردم کمی

امکان داره حامله بود و ماه اول پریود شد😐؟

عزیزم دختر عموی من چند ماه پریود میشه تو بارداری یاش

ولی خیلی کم پیش میاد و نادره که کسی خونریزی کنه و باردار باشه خواهرشوهر خودم طفلی بعد یک ماه بارداری بچش سقط شد و خونریزی کرد و دکتر بهش گفت بعد سقط دارو داد و یک ماه گفت اقدام نکنن

من وزنم کمه 

عزیزم شما روز سیزدهم پریودیت باید بری سونو تا میزان سلامت رحم و تخمدان هات بررسی کنن من خودم قبل اقدام رفتم که مشکلی نداشتم

من ماه قبلی پریودیم ۳ روز عقب افتاد این ماه الان پنج روز عقب افتاده 🙁 چیکار کنم گرمی بخورم ک بیا ...

البته من خودم پریودم خیلی عقب جلو میشه ولی خب این چهار ماه دکتر بهم قرص دوفاستون داد تا پریودم تنظیم بشه 

والا عقب جلو افتادن طبیعه اکثرن داریم ولی اگر اقدام داشتی میخوای کمی صبوری کن یا بی بی بزن یا یک دکتر زنانی برو

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز