2777
2789
عنوان

شوهرم

119 بازدید | 7 پست

رویه بی احترامی کردن خونوادش ب من وبه العکس خیلی حساسه وااگ کسی چیزی بگه اشوب میکنه راستش خونواده شوهرم ادمای خوبین فقط یکم پدرش بعضی وقتا یه سری چیزای میگ ک ادم خوشش نمیاد مثلا به پسراش میگ چون خانوماتون تنبل هستند خونه من نیاید البته به شوخی میخوام یه کاری کنم ک یه بحثی بینمون بشه ک من مظلوم واقع بشم پیش شوهرم  و مقصر اونارو بدونه تا بکل رفت امد نکنیم باهاشون چون شوهرم لجبازع کوتاه نمیاد دوس دارم دیگ هیچ رفتو‌امدی نداشته باشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوادشو ول نمیکنه.بکنه هم بداخلاقیای ناشی از اونو میاره سر شما و تو زندگی با شما خالی میکنه.الکی دن ...

اخه یه بار سریه داستانه کوچیک نامزد بودیم کینه کرد نمیرفت خودم مجبور شدم بخاطر عروسی گرفتن رفتم اشتیشون دادم

یه همسایه پایینی داریم با همسرش مشکل داره همه میدونن از جنگ و دعواهاشون... باشوهرم دردودل کرد میگه زنم باعث شد من قید خانوادمو بزنم الان حس گوه دارم تقصیر زنمه وفلان... نکن

اینکارونکن پشیمون میشی... مردی ک قید خانواده ای ک سالهااااا باهاشون بزرگ شده رو راحت بزنه چ مردیه خد ...

لجبازه درحدی ک تویه عصبانیت هیچی براش مهم نیس همین الانم باباباش قهره ولی نمیدونم چرا