2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتری رو آب کن ،بذار جوش بیاد،بعد از آب جوش بریز توی قوری البته قبل ابجوش چایی خشک بریز توی قوری،بعد روش آبجوش بریز بذار روی کتری ،زیر کتری رو کم کن تا دم بیاد

❤️اللهم عجل لولیک الفرج ....نمیدونم صلاح زندگیم چیه، خدایا تو که الرحم الراحمینی بهترین رو رقم بزن....همیشه روی رحمانیتت حساب کردم...عاشقتم خدا...خدایا شکرت ❤️❤️

گلم اول آب میریزی تو کتری و زیر گازو روشن میکنی و صبر میکنی تا به جوش بیاد .بعدش چایی بریز تو قوری و یه کم از آبی که تو کتری هست رو میریزی توی قوری و دوباره کتری رو میذاری روی شعله ی گاز و حالا قوری رو هم میذاری روی کتری و شعله رو کم میکنی تا چایی دم بکشه.

تموم شد❤

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 

توش ابجوش میریزی وقتی جوش اومد اون قوری کوچیکه رو پر اب جوش و چای خشک میکنی بعد میزاریش رو کتری شعله زیرشو ملایم میکنی تا چای دم بیاد 

بعد یکم یعنی یک سوم استکان از قوری چایی میریزی بقیشو هم اب جوش از کتری و نوش جان 😁😁😁😁😁😁😁

😂😂😂اگه کتری قوریه توشو آب بریز اجاقو روشن کن بزار رو اجاق جوش ک اومد کتری ک توش چای خشک ریختیو با همون اب جوش پر کن درشو ببند قوری رو بزار رو کتری زیرشو کم کن تا دم بکشه

اگه کتری سماوری رو گازیه هم همین کارو بکن منتها اون دیگه شیر داره راحتی همون شیرو باز کن آب جوشو بریز تو قوری ک چای خشک داره بعد بزار روش درشو ببند زیرشو کم کن دم بکشه.تازه عروسی؟😍😘

کتری رو آب کن بزار جوش بیاد

بعد چای خشک بریز تو قوری

کتری که جوش اومد شعله‌ رو کم کن و آب جوش رو بریز تو قوری

و قوری رو بزار روی کتری دم میکشه

تا بخوای برای بقیه ثابت کنی عمرت به باد رفته پس بیخیالش‌ دختر😉‌   رمان زیاد میخونم اگه خواستید توی تاپیک‌های رمان تگم کنید چندتا رمان خوب معرفی کنم بهتون:) حس‌ ششمی هستم و لطفاا‌ ازم نخواید‌ بگم کی‌ باردار‌ میشید یا کی‌ درسخون میشید اینا به خودتون‌ بستگی داره!!!😑

وای یاد خودم افتادم😶🤣 اولین باری ک مامانم خونه نبود بابام از سر کار زنگ زد گفت دارم میام چای دم کن.منم با استرس چای خشک ریختم تو قوری توشو اب سرد از شیر گرفتم گذاشتم رو سماور زیر سماورم زیاد کردم بعد هر چی وایسادم دیدم چای رنگ نمیده و گرم نمیشه بالای قوری وایساده بودم با گریه و التماس ک تورو خدا رنگ بده دیگه مگه من کجاشو اشتباه کردم بابام اومد کلی مسخرم کرد😐😑😂آبروم رفت