2789
عنوان

سیاه قلم 💫

118 بازدید | 17 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر و شادی 💫

کسایی که ب سیاه قلم وارد هستن میشه بگن که چجوریه ؟؟؟ سخته اصلا من خیلی علاقه دارم ب کشیدن چهره الان خودم کلاس های رایگان در ایتا شرکت کردم و ترم اول رو دیروز تموم کردیم میترسم خوب نتونم یاد بگیرم ؟؟؟ کسایی که لطفا کار کردن نمونه کار بفرستن خیلی لذت میبرم نمونه کار ببینم 😍

من یکی از دوستام الان تو ایتالیا گالری داره با همین سیاه قلم شروع کرده

نه میبخشیم نه فراموش میکنیم :)                                          کاربری دست چند نفره خانوم مارپل                                      اگه باهات بحث نمیکنم دلیل بر این نیست که تو راس میگی     

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره سخته نسبتا میزان یادگیریت هم بستگی به استادت داره چقدر خوب بهت یاد بده ادمی که استعداد هنر داشت ...

درسته ببخشید نمونه کار دارین بزارین ببینیم ؟؟؟ من ز تو مراحت تبدیل دایره ب کره هستم 😒 البته لازمه هر هنری تمرین زیاده 

چه عالی انشالله موفق باشه دست راستش بر سر ما 😂💫

موفقیت خودت🤍

نه میبخشیم نه فراموش میکنیم :)                                          کاربری دست چند نفره خانوم مارپل                                      اگه باهات بحث نمیکنم دلیل بر این نیست که تو راس میگی     
شما سیاه قلم کار میکنی؟؟؟ وایی از ارزوهامه بتونم همونجور نشسته طرح بکشم بدون طرح اولیه و کاملا ذهنی ...

ذهنی کشیدن اول باید از چیزهایی که اطرافتونه نگاه کنید بکشید قدرت اسکیس زدنتون زیاد بشه ذهنی کشیدن تو مراحل خیلی حرفه ایه

ذهنی کشیدن اول باید از چیزهایی که اطرافتونه نگاه کنید بکشید قدرت اسکیس زدنتون زیاد بشه ذهنی کشیدن تو ...

😞اره هنوز مبتدیم تقریبا سایه زدنم تنالیته مرتبی نداره یهو سیاهه یا یهو کمرنگه 

درسته ببخشید نمونه کار دارین بزارین ببینیم ؟؟؟ من ز تو مراحت تبدیل دایره ب کره هستم 😒 البته لازمه ه ...

من از مقدماتی شروع کردم بعد چهره اول از همه باید کشیدن ظروف رو یاد بگیرید چون تو کشیدن دایره دستتون روان تر میشه