2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من منتظرم دخترمو بزارم مهد و شروع کنم واسه منکه نظام قدیمم کتاب درسی رو از کجا باید بگیرم؟؟

بسلامتی. منم نظام قدیمم .میخام برم کتاب فروشی یا نمایشگاه بیینم کسی کتاباشو نبرده اونجا بخرم . ولی فک کنم الان ک برا کتاب ثبت نام میکنن بشه سفارش داد

سلام من میخوام شروع کنم  اولین کاراینه ک مشاوربگیرید و ازمون شرکت کنید  منابعتون چیاس؟

مشاورا اخه خیلی هزینه زیاد میگیرن .من ب هر مشاوری ام اعتماد ندارم باید اول ی برنامه بم بده اگ تونستم باش بخونم اون وقت .قبلا ی مشاود داشتم کلا نابودم کرد.

فعلا ک ی زیست جامع پبنوکیو دارم 🤦‍♀️

مشاورا اخه خیلی هزینه زیاد میگیرن .من ب هر مشاوری ام اعتماد ندارم باید اول ی برنامه بم بده اگ تونستم ...

بله سعی کنید ی مشاورخوب پیداکنید حتما

چ کلاسایی قراره برین؟

من تصمیم گرفتم کلاس انلاین شرکت کنم 

بله سعی کنید ی مشاورخوب پیداکنید حتما چ کلاسایی قراره برین؟ من تصمیم گرفتم کلاس انلاین شرکت کنم&nb ...

هنوز راستش هیچی 

شما کلاس چی میخاین برین 

من گفتم فیلما الا رو ببینم  و اونایی ک شبکه اموزش گزاشته